Slavia vyhrála v České Lípě a polepšila si na šesté místo v tabulce. Lepší jak pátá, být však nemůže. Plzeň doma podlehla po infarktovém závěru Třinci a přišla o třetí pozici. Na tu se chce vrátit, ale jen v případě, že v pátek vyhraje. První vzájemný zápas skončil remízou 2:2.

Martin Brychta (trenér SK Slavia Praha): „V České Lípě jsme měli od úvodu převahu, ale dlouho nám trvalo, než jsme začali proměňovat šance, nakonec to prolomily dvě střely ze střední vzdálenosti. V druhém poločase už jsme začali střílet branky a vytvořili si další příležitosti. Právě v tom bych byl rád, abychom proti Plzni pokračovali, a navázali právě na tuto fázi. Je to poslední zápas základní části a je jasné, že chceme udělat všechno pro to, abychom se vyhnuli sedmému místu. Pokud se dostaneme do první šestice, je to pak svým způsobem jedno, na koho v play off narazíme. Věřím, že pro páteční úspěch uděláme maximum.“

Petr Kučera (trenér SK Interobal Plzeň): „Jak řekl trenér Slavie, tak i nám výsledky ostatních zápasů hrají do karet, a výběr našeho soupeře pro play off tak máme ve svých rukách. Proto také jedeme do Edenu předvést kvalitní, agresivní výkon a naším cílem bude odvézt si minimálně bod. Slavia letos v polovině případů doma nedokázala zvítězit, proto musíme jet na zápas sebevědomě a bez zbytečného ostychu!“

SK Slavia Praha – SK Interobal Plzeň (pátek 20:00, SH Eden, živě CHANCE.cz)

Profil haly

Praha | Slavia

Více
Adresa Vladivostocká 1460/10, Praha 10 - Vršovice
Kapacita 970 sezení / 150 stání
Vstupenky 50 Kč

Další aktuality

Dobré zprávy z Chrudimi: Matěj Slováček je v pořádku!
Dobré zprávy z Chrudimi: Matěj Slováček je v pořádku! 27.04.2024

V pátek 26.4.2024 se neodehrálo druhé utkání semifinálové série s Helasem Brno z důvodu zdravotních potíží chrudimského kapitána Matěje Slováčka. Nyní vám přinášíme informace, jak se bude celá série dále vyvíjet.

Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup
Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup 26.04.2024

Druhé semifinále v Praze mělo dramatičtější průběh, ale nakonec stejného vítěze. Slávisté sice už od patnácté vteřiny po Křemenově brance vedli, Interobal ale skóre zvrátil na svoji stranu a zvítězil 5:1. V úterý bude mít mečbol na postup.

Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě
Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě 26.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Helasem Brno a FK Chrudim se v pátek nehrálo. Důvodem byly náhlé zdravotní komplikace kapitána Chrudimi Matěje Slováčka během rozcvičení.