Hosté si šli za vítězstvím od samého začátku. V první půli se dvakrát trefil hodonínský Levčík. Po přestávce navýšili skóre Svoboda a Veselovský. Pak začal úřadovat i Nejzbach. Jiráský s Novákem snížili na 2:4, ale na víc už se domácí nezmohli.

Roman Páral (trenér Nejzbachu Vysoké Mýto): „Prohráli jsme důležité utkání. První poločas se nám vůbec nevydařil. Nehráli jsme to, co jsme si řekli. Dvěma lehkými góly jsme dostali Tango na koně. Poté jsme se snažili, ale první poločas nám vůbec nevyšel. Do druhé půle jsme přeskupili řady a podařilo se nám snížit na dva-čtyři. Díky zahozeným šancím jsme už výsledek nedotáhli. Z mého pohledu je prohra zasloužená a musíme se nad sebou zamyslet.“

Jiří Štěrba (manažer FC Tango Hodonín): „Vyhráli jsme a potom asi třicet vteřin věřili, že to znamená i záchranu. Potom ale Třinec v Plzni skóroval a všichni víme, co to znamená. Na rozdíl od jiných, Plzni nic nevyčítám, protože vzhledem k průběhu tohoto zápasu nemůže nikdo věřit tomu, že to tak zrežírovali, to by byli blázni. Před námi už mnoho šancí není, ale uvidíme po posledním kole. Tahle liga je letos dost šílená, což dokumentuje i skutečnost, že nám v posledním kole ani bod nemusí stačit na záchranu, ale také může. Naopak výhra může znamenat dokonce play off, což je ale vzhledem k našemu soupeři spíše fantas magorie.“

Nejzbach Vysoké Mýto – FC Tango Hodonín 2:4 (0:2)

Statistiky

Další aktuality

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?