Domácí celek poslal do vedení nestárnoucí David Filinger a první poločas vyhrál díky němu Gardenline 1:0. Ve 31. minutě přidal druhou trefu Litoměřic Krok, ale Hodonínští vzápětí snížili na rozdíl jedné branky zásluhou Levčíka. Jenže místo vyrovnání Tango ještě jednou inkasovalo. V předposlední minutě uzavřel skóre Vagnao. Hosté dál zůstávají na nelichotivém jedenáctém místě.

Vlastimil Bartošek (trenér Gardenline Litoměřice): „Pro Hodonín byl zápas hodně důležitý v boji o sestup a my hráli o co nejlepší postavení v play off. Proto se hrálo dost opatrně. My ale byli více nebezpeční v útočné fázi a zaslouženě se ujali v prvním poločase vedení. Ve druhé půli Tango zvýšilo svou aktivitu, chtělo zápas zvrátit na svou stranu, ale kluci výborně bránili a podnikali jsme nebezpečné protiútoky a po jednom zvýšili svůj náskok. Škoda zbytečné následné chyby, kdy soupeř snížil a najednou ho bylo plné hřiště. Začal hrát power play, ale kromě jedné šance jsme ho k ničemu nepustili, a naopak zápas zaslouženě dovedli do vítězného konce. Pozitivní byla naše hra v obranné fázi, a hlavně jde vidět, že se dostáváme do herní pohody, která nám na začátku roku chyběla.“

Jiří Štěrba (manažer FC Tango Hodonín): „Soupeř vyhrál zaslouženě, i když šancí na vstřelení branky si moc nevypracoval. Do vedení se domácí dostali lacino naším vlastním gólem, na druhé straně trefil Řezníček za stavu nula-nula v tutovce gólmana do hlavy. Ve druhém poločase se obraz hry moc nezměnil, šancí bylo jako šafránu. Tentokrát i přes prohru musím pochválit oba rozhodčí, kéž by tomu tak bylo častěji. Boj o zbylé místo v lize se po pátku zúžil na Tango a Třinec.“

Gardenline Litoměřice – FC Tango Hodonín 3:1 (1:0)

Statistiky

Další aktuality

Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii
Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii 28.03.2024

Třetí čtvrtfinále play off 1. Futsal ligy viděli ve čtvrtek fanoušci v Edenu. Slávisté nedali Chomutovu šanci a vyhráli vysoko 8:2. Na prvních šesti gólech se třemi góly a třemi asistencemi podílel slávista Jan Křemen.

Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin
Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin 28.03.2024

Svaz futsalu přichystal na třetí utkání série mezi Slavií a Chomutovem speciální rozšířené vysílání, které začíná na YouTube a ČT sport Plus už ve čtvrtečních 19:40 hodin. Dívejte se, bude na co!

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.