Slávisté jsou v tabulce momentálně na hraně play off. Patří jim sedmá příčka se ziskem dvaceti šesti bodů. Chrudim přijede do Edenu s mnohem větším klidem. Je neohroženě na prvním místě s jednapadesáti body. Bude také zajímavé sledovat, jak si povede domácí Záruba proti Chrudimi, ze které do Prahy před měsícem přišel.

První vzájemný zápas tohoto ročníku vyzněl jednoznačně pro ERA-PACK, který doma porazil Slavii vysoko 7:2!

Martin Brychta (trenér SK Slavia Praha): „Doufám, že navážeme na zlepšené výkony z posledních zápasů, budeme rádi, když se k nám už také otočí štěstí v koncovce. Počítám s tím, že budeme makat od první do poslední vteřiny. Nastoupíme v nejsilnější sestavě a uděláme všechno proto, abychom dosáhli co nejlepšího výsledku. Vůči Chrudimi máme respekt, ale kdyby se nám intenzivnější práci v tréninku podařilo zúročit už v neděli, bylo by to nádherné. Pozvali jsme fotbalové fanoušky, kéž by kus euforie z Edenu přinesli s sebou i k nám do haly, všechny je zvu, budeme je potřebovat víc než kdy jindy.“

Felipe Conde (trenér FK ERA-PACK Chrudim): „Na Slavii nás čeká náročné utkání, soupeř má řadu zajímavých hráčů. V minulých dnech jsme tvrdě pracovali na zlepšení naší hry a podobný zápas pro nás bude důležitou prověrkou. Sílu protivníka respektujeme, do Prahy si ale pojedeme pro vítězství.“

SK Slavia Praha – FK ERA-PACK Chrudim (neděle 19:30, SH Eden)

Profil haly

Praha | Slavia

Více
Adresa Vladivostocká 1460/10, Praha 10 - Vršovice
Kapacita 970 sezení / 150 stání
Vstupenky 50 Kč

Další aktuality

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?

Kadaň si vybojovala pátý zápas, rozhodne se ve středu v Brně
Kadaň si vybojovala pátý zápas, rozhodne se ve středu v Brně 31.03.2024

Na posledního semifinalistu si budeme muset počkat do středy. Inter Kadaň podruhé porazil Helas ve své hale a vybojoval si pátý zápas. Brňané sice na severu Čech vedli 2:1, pak ale třikrát inkasovali a náskok domácích už nedotáhli. Rozhodne páté dějství v Brně.