Třinec je v tabulce předposlední s osmnácti body. Musí tedy Českou Lípu porazit, čímž by deváté Démony odsunul o bod za sebe. V posledním kole ani jeden z týmů neuspěl. Třinec prohrál na palubovce mistrovské Chrudimi, Démoni zase nestačili doma na Spartu.

Poprvé v sezóně se oba celky utkaly v České Lípě, kde se po výsledku 5:2 radoval Třinec.

Ondřej Kreželok (brankář SKP Ocel Třinec): „Zápas roku. Zápas o přežití. Pokud se chceme zachránit, musíme Lípu porazit. Venku jsme to zvládli a jsem přesvědčený, že to zvládneme i doma. Lípa toho po futsalové stránce příliš nepředvádí, proto se musíme soustředit hlavně na obranu protiútoků, kde je síla našeho soupeře. V posledních duelech s Mýtem i Chrudimí jsme si ukázali, že na to, abychom udrželi ligu, máme. Tréninky konečně mají úroveň i přes týden volna a tři body proto musí zůstat doma!“

Karel Kruliš (trenér Démonů Česká Lípa): „Je před námi velice těžké utkání, které hodně napoví o bytí či nebytí v nejvyšší soutěži. Do utkání jdeme s tím, že chceme Třinci vrátit porážku z naší palubovky a pevně věřím, že po dlouhé cestě budeme plně koncentrovaní na náš výkon, a z Třince si odvezeme body.“

SKP Ocel Třinec – Démoni Česká Lípa (pátek 20:00, SH Stars)

Profil haly

Třinec | Stars

Více
Adresa Tyršova 275, Třinec
Kapacita 410 sezení / 200 stání
Vstupenky 50 Kč
Sleva pro FUTič mládež, ženy a důchodci zdarma, permanentní vstupenky 400Kč

Další aktuality

Z Edenu v pátek uvidíte znovu rozšířený přenos. Slavia vyzve Plzeň
Z Edenu v pátek uvidíte znovu rozšířený přenos. Slavia vyzve Plzeň 25.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Slavií Praha a Interobalem Plzeň uvidíte v pátek večer znovu živě na YouTube a ČT sport Plus. Přímý přenos začne o dvacet minut dřív již předzápasovým studiem. Utkání vypukne ve 20 hodin.

Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně
Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně 23.04.2024

První semifinále série play off mezi Plzní a Slavií mělo v úterý jednoznačný průběh. Slávisté po prohrané první půli 1:6 mírnili výsledek ve druhé půli, i tak Interobal vyhrál vysoko 10:6.

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.