Helas je momentálně se sedmadvaceti body na šestém místě. Sebevědomí mu posílila výhra v televizním derby, ve kterém Brněnští porazili Hodonín 5:2. Nejzbach je na tom hůř. Má o čtyři body méně než Helas a je na osmém místě tabulky. Hosté tedy potřebují vyhrát. Osmý nechce skončit nikdo. Helas se naopak může posunout vzhůru.

První vzájemný zápas vyhrál Helas na palubovce Nejzbachu 4:0. Domácí už budou bez reprezentanta Hrubého, který přestoupil do Chrudimi.

David Cupák (kapitán RK Helas Brno): „Čeká nás těžký soupeř, který bojuje o play off společně s námi. Mýto si bude chtít odvézt tři body a dotáhnout se na nás. Věřím, že když zopakujeme výkon z venkovního utkání v Hodoníně, pak můžeme získat důležité body. Bohužel nám odešel nejlepší hráč posledních zápasů Vítězslav Hrubý. Bude těžké nahradit jeho góly. K dispozici by měli být všichni hráči. Doufám, že tři body zůstanou v Brně.“

Libor Gerčák (brankář Nejzbachu Vysoké Mýto): „Kluci moc netrénovali, protože jsou pořád nemocní. Uvidíme na čtvrtečním tréninku, kolik bude lidí a jak poskládáme sestavu. Do Brna chceme jet bodovat, jelikož to v tabulce není nejrůžovější. Každý bod pro nás cenný.“

Rádio Krokodýl Helas Brno – Nejzbach Vysoké Mýto (pátek 19:30, SH Vodova)

Profil haly

Brno | Vodova

Více
Adresa Vodova 336/108, Brno
Kapacita 2900 diváků
Vstupenky 50 Kč dospělí

Další aktuality

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?