Oběma celkům jde o hodně. Helas je momentálně sedmý se čtyřiadvaceti body. Pokud by vyhrál, dostane se před šestou Slavii. Je to boj o co nejlepší pozici v play off. Osmý ani sedmý nechce být snad nikdo.

Hodonín má úplně jiné starosti. Záchranářské. Momentálně je Tango desáté, ale na sestupové jedenácté místo má náskok pouhého bodu. Pokud by domácí vyhráli, dýchalo by se jim do posledních kol mnohem lépe.

Tak co myslíte? Má cenu sledovat ve čtvrtek večer ČT Sport? Za nás určitě ano.

David Cupák (kapitán Rádio Krokodýl Helas Brno): „Čeká nás velmi těžké utkání. Domácí potřebují vyhrát a udělat tak důležitý krok k záchraně. My chceme získat důležité body a vylepšit si pozici, už v tak vyrovnané tabulce. Neočekávám nijak ofenzivní zápas. Jak Tango, tak i my budeme chtít vycházet z dobré obranné práce. Měli bychom nastoupit ve stejné sestavě jako v Litoměřicích. Věřím, že k dobrému televiznímu utkání přispějí jak fanoušci hodonínského celku, tak i kvalitní rozhodčí. Věřím, že se bude na co dívat.“

Jiří Štěrba (manažer FC Tango Hodonín): „Už je to sice jen krajské derby s Helasem, ale to čtvrteční bude mít historickou unikátnost v tom, že nikdy v minulosti nebylo Tango v pozici týmu, který velmi tvrdě bojuje o udržení v první lize. Proto si nejdeme, jak se mnohdy říká, užít si zápas, ale jdeme se pokusit urvat a vybojovat další body, které by nás přiblížily k záchraně. Helas v podstatě řeší spíše to, ze které pozice půjde do play off. Jsem zvědavý, jak se tohle všechno promítne do televizního zápasu. Jedno je jisté, hala bude plná!“

FC Tango Hodonín – Rádio Krokodýl Helas Brno (čtvrtek 19:40, Teza Hodonín)

Přímý přenos na ČT Sport začíná v 19.30 hodin!

Profil haly

Hodonín | TEZA

Více
Adresa Lipová alej 4110/23, Hodonín
Kapacita 500 sezení / 100 stání
Vstupenky 50 Kč, ženy 40 Kč, děti do 15 let zdarma
Sleva pro FUTič zdarma do 15ti let

Další aktuality

Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně
Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně 23.04.2024

První semifinále série play off mezi Plzní a Slavií mělo v úterý jednoznačný průběh. Slávisté po prohrané první půli 1:6 mírnili výsledek ve druhé půli, i tak Interobal vyhrál vysoko 10:6.

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.

Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin?
Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin? 22.04.2024

V pondělí v Heřmanově Městci a v úterý v Plzni shodně od 19 hodin začnou semifinálové série, ve kterých se Helas a Slavia pokusí zaskočit domácí favority. Co zaznělo před úvodními duely z kabin?