Futsalisté Hradce Králové prohráli páteční domácí zápas 19. kola CHANCE ligy proti Gardenline Litoměřice 2:7.

Ačkoliv Hradečtí mají ještě teoretickou šanci na záchranu, již jsou smíření se sestupem. V sedmi lidech však odehráli dobrý první poločas, ve kterém remizovali 1:1. Po přestávce se Litoměřice rozstřílely a přidaly dalších šest branek. Dvakrát se v hostujícím dresu prosadili Tichý a Krok.

Michal Stříž (trenér MADOS MT Hradec Králové): „Byl jsem spokojený s prvním poločasem, ve kterém jsme i přes naši oslabenou sestavu byli Litoměřicím rovnocenným soupeřem. Možná jsme i místy byli lepší a mohli jsme naše vedení navýšit, bohužel jsme to pak soupeři ve druhém poločase usnadnili. Během chvíle jsme obdrželi několik branek, takže jsme se to pak museli snažit dohrát hlavně se ctí. Klukům musím za odvedenou práci poděkovat, Litoměřice ale především ve druhém poločase ukázaly svoji sílu a zaslouženě zvítězily.“

Lukáš Vobecký (manažer Gardenline Litoměřice): „Vezeme důležité tři body, ale nebylo to jednoduché utkání. Opět jsme byli silní na míči, v prvním poločase nám však chyběl pohyb. V obraně jsme měli velká okna, naštěstí domácí skórovali jen jednou. Ve druhém poločase jsme domácí rozběhali a šli do vedení, které jsme postupně navyšovali. Výhra je nakonec zasloužená, ale i když domácí nastoupili oslabení, bojovali o každý metr.“

Mados MT Hradec Králové – Gardenline Litoměřice 2:7 (1:1)

Statistiky

Další aktuality

Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii
Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii 28.03.2024

Třetí čtvrtfinále play off 1. Futsal ligy viděli ve čtvrtek fanoušci v Edenu. Slávisté nedali Chomutovu šanci a vyhráli vysoko 8:2. Na prvních šesti gólech se třemi góly a třemi asistencemi podílel slávista Jan Křemen.

Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin
Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin 28.03.2024

Svaz futsalu přichystal na třetí utkání série mezi Slavií a Chomutovem speciální rozšířené vysílání, které začíná na YouTube a ČT sport Plus už ve čtvrtečních 19:40 hodin. Dívejte se, bude na co!

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.