Pražané budou jistě čelit nejen soupeři, ale i vyprodanému publiku. Nicméně teď je Sparta v pohodě a bojuje minimálně o čtvrtou příčku po základní části. V posledním hraném zápasem Pražané prohráli doma s první Chrudimí 2:4 a nyní by jistě chtěli tři body. Démoni minulý týden dostali sedm branek ve Zruči nad Sázavou, a i oni potřebují pro klid do posledních kol bodovat. Lepší zápletku si tento duel nemohl přát.

První střetnutí na Spartě však vyznělo jasně pro domácí celek, který porazil Českou Lípu vysoko 8:1!

Karel Kruliš (trenér Démonů Česká Lípa): „Zápas proti Spartě nechceme podcenit a pokusit se v domácím prostředí brát alespoň bod. Víme, jak je Sparta silná, a na to se musíme připravit. Pokud tomu dáme srdíčko a budeme jezdit po zadku, máme šanci uspět. Víme, že na tohoto soupeře dorazí hodně diváků, tak je budeme chtít potěšit dobrým výkonem.“

Igor Vodecký (asistent trenéra AC Sparta Praha): „Na zápas proti České Lípě pojedeme uspět a udržet si tabulkové postavení. Chceme se opět vrátit na vítěznou vlnu. Samozřejmě nás nečeká nic jednoduchého, Lípa musí bodovat, aby měla šanci na záchranu. Očekávám, že domácí budou dělat všechno proto, aby zvítězili, ale já věřím, že se na zápas dobře připravíme a zvítězíme.“

Démoni Česká Lípa – AC Sparta Praha (pátek 20:30, MSH Č. Lípa)

Profil haly

Č. Lípa | MSH

Více
Adresa Wedrichova 3305, Česká Lípa 470 01
Kapacita 200 sezení / 100 stání
Vstupenky 20 Kč dospělí
Sleva pro FUTič Mládež do 10 let zdarma

Další aktuality

Chrudim vrátila Plzni úder, finálová série je vyrovnaná!
Chrudim vrátila Plzni úder, finálová série je vyrovnaná! 17.05.2024

Finále je srovnané 1:1 na zápasy! Chrudim oplatila Plzni prohru z úvodního duelu, na západě Čech vyhrála 5:2 a v pondělí bude usilovat v Heřmanově Městci o mečbol. Dvě branky vstřelil Ewerton, po jedné bratři Drozdové a Záruba. Za domácí se prosadili Vnuk a Kaká.

V pátek v Plzni druhé finále! Co zaznělo z obou kabin?
V pátek v Plzni druhé finále! Co zaznělo z obou kabin? 16.05.2024

V pátek v 19 hodin rozehrají futsalisté Plzně a Chrudimi druhé dějství letošní finálové série. Interobal si z Heřmanova Městce přivezl první bod, který bude chtít na domácí palubovce potvrdit. Hosté požene touha sérii srovnat. Co zaznělo z kabin?

První finále rozhodl Kaká, Plzeň má první důležitou výhru!
První finále rozhodl Kaká, Plzeň má první důležitou výhru! 14.05.2024

Úřadující mistr Interobal Plzeň se ujal vedení ve finálové sérii! V Heřmanově Městci sice dvakrát s Chrudimí prohrával, ale dokázal dvakrát vyrovnat. Šedesát sedm vteřin před koncem rozhodl o prvním důležitém bodu svým druhým gólem Kaká. Vincenzo v dramatickém závěru trefil tyčku. Série pokračuje v pátek v Plzni.