Hraje se o dvanáct bodů a Hradec Králové ztrácí před koncem základní části na záchranné pozice osm bodů. Matematika je jasná. Východočeši musí doma vyhrát. Poslední kolo ale domácí prohráli s Plzní 1:4. Litoměřice jsou v tabulce s šestadvaceti body na pátém místě a bojují o co nejlepší pozice před play off. V minulém kole Gardenline doma jen remizoval 1:1 s Brnem, a tak opět potřebuje naplno bodovat.

První zápas letošní sezóny vyhráli Litoměřičtí doma vysoko 8:1.

Miroslav Semerád (hrající asistent trenéra MADOS MT Hradec Králové): „V naší situaci bude každý bod úspěchem. Takže i přesto, že jsou Litoměřice silným soupeřem, se budeme snažit hrát otevřený futsal, a alespoň potěšit diváky. Páteční utkání si chceme užít, hosté mají v kádru několik Brazilců, tak se jim pokusíme být důstojným soupeřem a ukořisti nějaké body.“

Lukáš Vobecký (manažer Gardenline Litoměřice): „Hradec má poslední šanci, jak ligu zachránit. Čekáme velmi těžké utkání, ale i my potřebujeme body a nejlépe všechny tři. V domácím utkání jsme podle skóre jasně zvítězili, ale i soupeř měl spoustu šancí. Nic nesmíme podcenit, pak můžeme být úspěšní.“

Mados MT Hradec Králové – Gardenline Litoměřice (pátek 20:30, SH Třebeš)

Profil haly

H. Králové | SH Třebeš

Více
Adresa Na Potoce 691/30, Hradec Králové - Třebeš
Kapacita 500 sezení / 100 stání

Další aktuality

Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně
Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně 23.04.2024

První semifinále série play off mezi Plzní a Slavií mělo v úterý jednoznačný průběh. Slávisté po prohrané první půli 1:6 mírnili výsledek ve druhé půli, i tak Interobal vyhrál vysoko 10:6.

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.

Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin?
Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin? 22.04.2024

V pondělí v Heřmanově Městci a v úterý v Plzni shodně od 19 hodin začnou semifinálové série, ve kterých se Helas a Slavia pokusí zaskočit domácí favority. Co zaznělo před úvodními duely z kabin?