Oba celky dělí pouze šest bodů a v případě domácího vítězství by se ještě zamotal boj o druhé místo, které okupuje Benago s 36 body. Oba celky navíc v posledním kole vyhrály. Zruč porazila 7:2 Českou Lípu a Plzeňští naplno bodovali v Hradci Králové.

První vzájemný zápas v sezóně skončil jednoznačným vítězstvím zručského celku. 7:0.

Petr Kučera (trenér SK Interobal Plzeň): „Benago je velkým favoritem tohoto zápasu, ale také celé ligy. Velký systém v jeho hře i díky neustálým personálním změnám zatím není, ale individuální kvalita hráčů posbíraných po celé zemi je obrovská. Nicméně hraje třetí tým s druhým a já bych si přál, aby to bylo na palubovce vidět. Musíme k zápasu přistoupit s důslednou defenzivou, maximálním nasazením a maximální agresivitou, protože ta na zahraniční hráče platí nejvíce. Benago musí pocítit náš futsal na vlastní kůži. Věřím, že od našeho posledního měření sil jsme ušli kus cesty a každý bod z tohoto zápasu bude pro nás samozřejmě ziskem.“

Beni Simitči (trenér FC Benago Zruč n. S.): „Jediná věc, která mě těší před zápasem s Interobalem, je to, že se bude hrát v pořádné futsalové hale, a ne v té staré jako předtím. Očekávám těžký zápas, protože Plzeň hraje o třetí místo a nám defacto skoro o nic nejde. Dá se říct, že máme druhé místo jisté. Určitě nám bude chybět Marcelo. Nevím, zda sval dovolí hrát Sidneimu, každopádně nebudeme v jeho případě nic riskovat. Určitě bude chybět Pimpolho, ten má přetržený sval a minimálně tři týdny nebude. Nevím, jestli využiji Saula již v tomto zápase, protože Italové bývají s uvolněním hodně pomalí a představení hráče má být správně před domácím publikem. Každopádně, ať už pojede z hráčů kdokoli, tak jedeme povinně pro další tři body.“

SK Interobal Plzeň – FC Benago Zruč n. S. (pátek 20:00, SH Lokomotiva, živě CHANCE.cz)

Profil haly

Plzeň | Lokomotiva

Více
Adresa Úslavská 75, 326 00 Plzeň
Kapacita 1000 sezení / 400 stání
Vstupenky 65 Kč dospělí
Sleva pro FUTič mládež do 130 cm zdarma

Další aktuality

Chrudim vrátila Plzni úder, finálová série je vyrovnaná!
Chrudim vrátila Plzni úder, finálová série je vyrovnaná! 17.05.2024

Finále je srovnané 1:1 na zápasy! Chrudim oplatila Plzni prohru z úvodního duelu, na západě Čech vyhrála 5:2 a v pondělí bude usilovat v Heřmanově Městci o mečbol. Dvě branky vstřelil Ewerton, po jedné bratři Drozdové a Záruba. Za domácí se prosadili Vnuk a Kaká.

V pátek v Plzni druhé finále! Co zaznělo z obou kabin?
V pátek v Plzni druhé finále! Co zaznělo z obou kabin? 16.05.2024

V pátek v 19 hodin rozehrají futsalisté Plzně a Chrudimi druhé dějství letošní finálové série. Interobal si z Heřmanova Městce přivezl první bod, který bude chtít na domácí palubovce potvrdit. Hosté požene touha sérii srovnat. Co zaznělo z kabin?

První finále rozhodl Kaká, Plzeň má první důležitou výhru!
První finále rozhodl Kaká, Plzeň má první důležitou výhru! 14.05.2024

Úřadující mistr Interobal Plzeň se ujal vedení ve finálové sérii! V Heřmanově Městci sice dvakrát s Chrudimí prohrával, ale dokázal dvakrát vyrovnat. Šedesát sedm vteřin před koncem rozhodl o prvním důležitém bodu svým druhým gólem Kaká. Vincenzo v dramatickém závěru trefil tyčku. Série pokračuje v pátek v Plzni.