Oceláři před reprezentační pauzou prohráli televizní duel se Spartou doma 0:4. Ani Nejzbachu se nedařilo. V úterní dohrávce také doma podlehl Spartě. Poměrem 5:8.

První vzájemný zápas v sezóně navíc skončil 2:2, takže vše nasvědčuje tomu, že opět půjde o vyrovnaný duel. V tabulce oba celky dělí sedm bodů. Nejzbach je osmý, zato Třinec s patnácti body jedenáctý.

Ondřej Kreželok (brankář SKP Ocel Třinec): „Sezóna se nám blíží ke konci a my jsme tam, kde jsme nechtěli být. Opět se budeme horko těžko zachraňovat, nicméně stále máme vše ve svých rukou. Když vyhrajeme domácí zápasy, měli bychom se zachránit. K tomu ale budeme potřebovat daleko lepší výkony než s Helasem a Spartou. V týdnu jsme si museli nějaké věci vyříkat a věřím, že to bude ku prospěchu věci.“

Libor Gerčák (brankář Nejzbachu Vysoké Mýto): „V Třinci chceme odčinit porážku z domácího zápasu. Musíme se na palubovce soupeře vyvarovat zbytečných chyb, které jsme nadělali v prvním poločase proti Spartě. Tím jsme si prohráli zápas, i když jsme ve druhé půli dotahovali. Naopak v Třinci musíme jít do vedení my, abychom nemuseli dohánět manko. Chceme hrát více v klidu.“

SKP Ocel Třinec – Nejzbach Vysoké Mýto (pátek 20:00, SH Stars)

Profil haly

Vys. Mýto | DM

Více
Adresa Generála Závady 118, Vysoké Mýto
Kapacita 200 sezení / 200 stání
Vstupenky 50,-Kč / ženy, důchodci a děti do 12 let 30,- Kč

Další aktuality

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.

Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin?
Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin? 22.04.2024

V pondělí v Heřmanově Městci a v úterý v Plzni shodně od 19 hodin začnou semifinálové série, ve kterých se Helas a Slavia pokusí zaskočit domácí favority. Co zaznělo před úvodními duely z kabin?

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.