Do zápasu vstoupili výborně hosté, když se ve druhé minutě prosadil Jelínek a Hradec vedl. Jenže do přestávky Chrudim skóre otočila. Vyrovnání obstaral Felipe, pak se trefili bratři Drozdové a na poločasových 4:1 zvýšil Rešetár.

Ve druhém poločase zvýšil Brazilec Mancha už na 5:1, ale na jeho gól ještě odpověděl hradecký Jelínek. Nicméně konečné slovo měl chrudimský kapitán Rešetár – 6:2.

Felipe Conde (trenér FK ERA-PACK Chrudim): „Začali jsme bez koncentrace, což chápu, protože mí hráči jsou, vzhledem k náročnému programu, nesmírně unavení. Před zápasem jsme proházeli sestavu, poprvé od začátku dostal šanci brankář Jean. Po inkasovaném gólu jsme hru zlepšili a myslím, že mohu být spokojen. Teď nás čeká pondělní rehabilitace a následná příprava na těžkého soupeře.“

Michal Stříž (trenér Mados MT Hradec Králové): „Měli jsme dobrý vstup do utkání a podařilo se nám vstřelit rychlou branku. Chrudim se poté zlepšila a začala diktovat tempo hry. Po našich dvou chybách jsme domácím dovolili utkání otočit. Snaha našeho mladého mužstva se nedá upřít, ale Chrudim si šla za vítězstvím. Musím mužstvo pochválit, že utkání odehrálo se ctí, a i s lepším výsledkem než v pátek.“

FK ERA-PACK Chrudim – Mados MT Hradec Králové 6:2 (4:1)

Statistiky

Další aktuality

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.

Z kabiny: Ve čtvrtek v Edenu souboj o mečbol
Z kabiny: Ve čtvrtek v Edenu souboj o mečbol 26.03.2024

Ve čtvrtek od 20 hodin před kamerami projektu Futsalové pondělí bude pokračovat vyrovnaná série mezi domácí Slavií a Oxyworld Baník Chomutov. Jeden z týmů získá mečbol na postup. Co zaznělo z kabin?

André vysekl v Brně hattrick, Chrudim má mečbol
André vysekl v Brně hattrick, Chrudim má mečbol 25.03.2024

Chrudim vyhrála v Modřicích nad Žabinskými Vlky 5:1 a v pátek už může dotáhnout postup do semifinále. Žabinští Vlci vzdorovali až do třinácté minuty, kdy začal svoji cestu za hattrickem André, po jednom gólu obstarali Igor Martins a Záruba. Za domácí se v závěru prosadil Havlín.