Poslední kolo se domácím nepovedlo. V České Lípě riskovali a nakonec prohráli 2:3. Slavia zase prohrávala doma s Třincem, a nakonec dokázala výsledek otočit, když vyhrála 4:2. V tabulce oba celky dělí bod. Slavia je čtvrtá s dvaadvaceti body. Litoměřice jsou páté.

První vzájemný zápas byl hodně vyrovnaný. Nakonec ho vyhrála domácí Slavia 3:2. Hosté však dlouho vedli. Zápas rozhodl slávista Mělo, který momentálně v sešívaném kádru nefiguruje.

Lukáš Vobecký (manažer Gardenline Litoměřice): „Z posledních tří zápasů máme pouhé dva body. S tím nemůžeme být spokojení. V pátek nás čeká prestižní utkání proti Slavii. Soupeř je velice zkušený a ve svém středu má velmi nebezpečné hráče, ale to i naše mužstvo. Čekám vyrovnané utkání. Věříme opět ve velkou podporu našich fanoušků a v zisk tří bodů.“

Martin Brychta (trenér SK Slavia Praha): „Před zápasem s Třincem jsme přidali na intenzitě tréninku, nechci říct, že jsme před tím nemakali, ale teď to bylo opravdu nadoraz. Bylo to na našem projevu v zápase znát. Pokud v tom budeme pokračovat, věřím, že se ve stejném duchu představíme i proti Litoměřicím. A Jaký očekávám zápas? Bude to boj o každý metr a bude převažovat taktika. Pevně věřím, že budeme na konci zase šťastnějším týmem.“

Gardenline Litoměřice – SK Slavia Praha (pátek 20:30, SH Chemik)

Video pozvánka obou prezidentů

Profil haly

Lovosice | Chemik

Více
Adresa U stadionu 1022, 410 02 Lovosice
Kapacita 700 sezení / 100 stání
Vstupenky 30 Kč dospělí
Sleva pro FUTič mládež do 15ti let zdarma

Další aktuality

Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně
Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně 23.04.2024

První semifinále série play off mezi Plzní a Slavií mělo v úterý jednoznačný průběh. Slávisté po prohrané první půli 1:6 mírnili výsledek ve druhé půli, i tak Interobal vyhrál vysoko 10:6.

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.

Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin?
Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin? 22.04.2024

V pondělí v Heřmanově Městci a v úterý v Plzni shodně od 19 hodin začnou semifinálové série, ve kterých se Helas a Slavia pokusí zaskočit domácí favority. Co zaznělo před úvodními duely z kabin?