Třinečtí v posledním kole soutěže prohráli na Slavii 2:4. Ale ani Brnu se nedařilo. Helas prohrál doma vysoko s Chrudimí 2:10! V tabulce oba celky dělí pět bodů. Helas jich má dvacet, zato Třinečtí jen patnáct a jsou na předposledním místě, ze kterého chtějí opět rychle pryč.

První vzájemný zápas sezóny vyhrál domácí Helas 6:2. Za stavu 3:2 rozhodli Brněnští třemi góly v posledních dvou minutách.

Ondřej Kreželok (brankář SKP Ocel Třinec): „Opět jsme se dostali do situace, ve které si nepřejeme být. Nicméně z posledních sedmi zápasů základní části hrajeme hned pětkrát doma se soupeři, s kterými jsme v jejich halách bodovali. Až právě na Helas, kterému chceme vysokou porážku oplatit. Četl jsem, že soupeř není zrovna v ideálním rozpoložení, nicméně změna trenéra i nám stíží situaci při přípravě na zápas. Na Slavii jsme odehráli snad nejhorší zápas v sezóně a něco takového se nesmí opakovat.“

Jan Loup (předseda RK Helas Brno): „Nevím, kdo pojede do Třince, ale jedeme tam s pokorou a zkusit bodovat. Proti Chrudimi jsme hráli v podstatě v sedmi lidech. Plus naskočili kluci z juniorky.“

SKP Ocel Třinec – Rádio Krokodýl Helas Brno (pátek 20:00, SH Stars)

Profil haly

Třinec | Stars

Více
Adresa Tyršova 275, Třinec
Kapacita 410 sezení / 200 stání
Vstupenky 50 Kč
Sleva pro FUTič mládež, ženy a důchodci zdarma, permanentní vstupenky 400Kč

Další aktuality

První finále rozhodl Kaká, Plzeň má první důležitou výhru!
První finále rozhodl Kaká, Plzeň má první důležitou výhru! 14.05.2024

Úřadující mistr Interobal Plzeň se ujal vedení ve finálové sérii! V Heřmanově Městci sice dvakrát s Chrudimí prohrával, ale dokázal dvakrát vyrovnat. Šedesát sedm vteřin před koncem rozhodl o prvním důležitém bodu svým druhým gólem Kaká. Vincenzo v dramatickém závěru trefil tyčku. Série pokračuje v pátek v Plzni.

Futsalisté, vyberte nejlepšího cizince 1. Futsal ligy 2023/2024
Futsalisté, vyberte nejlepšího cizince 1. Futsal ligy 2023/2024 13.05.2024

Hlasování v anketě Nejlepší zahraniční hráč 1. Futsal ligy 2023/2024 bylo spuštěno. Nejlepšího cizince můžete vybírat do nedělních 20 hodin. Vůbec prvním vítězem této ankety byl v sezoně 2024/2015 Azem Brahimi z Benaga Zruč nad Sázavou. 

Z kabiny před úterním finále: Je tu vrchol sezony!
Z kabiny před úterním finále: Je tu vrchol sezony! 13.05.2024

V úterý v 19 hodin v Heřmanově Městci začíná letošní finálová série, ve které počtvrté za sebou poměří síly o zlato FK Chrudim a Interobal Plzeň. Co zaznělo před prvním duelem z kabin?