Začátek zápasu žádné senzaci nenasvědčoval. Po rychlé brance Johneho zvýšil v 10. minutě na 2:0 pro hosty Tichý. Naději pro Démony vykřesal minutu před přestávkou z desítky Havrda. Drama pokračovala i po přestávce. Když se Švecovi podařilo dvě minuty před koncem vyrovnat na 2:2, začal hrát tým Gardenline power play, aby vyhrál. Jenže přišla chyba a po brance Havrdy přes celé hřiště se z výhry 3:2 radovali domácí.

Karel Kruliš (trenér Démonů Česká Lípa): „Zápas s Litoměřicemi se mi hodnotí velice dobře, protože jsme získali cenné tři body do velice našlapané tabulky, i když se zápas nevyvíjel úplně podle našich představ. Pustili jsme soupeře po dvou individuálních chybách do velice laciného vedení, a to bylo to, na co jsme před zápasem upozorňovali, a přesto se to nepovedlo. Věděli jsme, že pokud budeme hrát zodpovědně a trpělivě, tak soupeře můžeme přehrát. Důležité bylo snížení do poločasu na jedna-dva. Po přestávce jsme věděli, že soupeř se pokusí držet balon na svých futsalkách, a bude nás chtít utavit, ale nestalo se. My jsme zodpovědně bránili a soupeřovu rozehrávku napadali už na jeho polovině, což vedlo k úspěchu. Přišlo kýžené vyrovnání, ale potom bylo vidět, jak si Litoměřice chtějí odvést tři body, tak se pokusili hrát s pěti hráči v poli, a to jim bylo osudné. Trefa přes celé hřiště do odkryté brány byla na světě a my bereme po výborném zápase plný počet bodů. Celý tým zaslouží obrovský dík za parádní výkon.“

Lukáš Vobecký (manažer Gardenline Litoměřice): „Utkání jsme měli dobře rozehrané. Dění na palubovce bylo pod naší kontrolou. Od dvanácté minuty se náš výkon nedá moc slušně komentovat. Většina hráčů si dělá, co chce, a ztrácíme otěže utkání. Druhý poločas prakticky odchodíme. Hráči by měli opět začít makat. Jsme nekoncentrovaní a nehrajeme dobře. Ještěže nás drží vynikající Vavrek. Domácím gratuluji ke třem bodům!“

Démoni Česká Lípa – Gardenline Litoměřice 3:2 (1:2)

Statistiky

Další aktuality

První finále rozhodl Kaká, Plzeň má první důležitou výhru!
První finále rozhodl Kaká, Plzeň má první důležitou výhru! 14.05.2024

Úřadující mistr Interobal Plzeň se ujal vedení ve finálové sérii! V Heřmanově Městci sice dvakrát s Chrudimí prohrával, ale dokázal dvakrát vyrovnat. Šedesát sedm vteřin před koncem rozhodl o prvním důležitém bodu svým druhým gólem Kaká. Vincenzo v dramatickém závěru trefil tyčku. Série pokračuje v pátek v Plzni.

Futsalisté, vyberte nejlepšího cizince 1. Futsal ligy 2023/2024
Futsalisté, vyberte nejlepšího cizince 1. Futsal ligy 2023/2024 13.05.2024

Hlasování v anketě Nejlepší zahraniční hráč 1. Futsal ligy 2023/2024 bylo spuštěno. Nejlepšího cizince můžete vybírat do nedělních 20 hodin. Vůbec prvním vítězem této ankety byl v sezoně 2024/2015 Azem Brahimi z Benaga Zruč nad Sázavou. 

Z kabiny před úterním finále: Je tu vrchol sezony!
Z kabiny před úterním finále: Je tu vrchol sezony! 13.05.2024

V úterý v 19 hodin v Heřmanově Městci začíná letošní finálová série, ve které počtvrté za sebou poměří síly o zlato FK Chrudim a Interobal Plzeň. Co zaznělo před prvním duelem z kabin?