První posila kalendářního roku 2017 je na světě! Vedení FK ERA-PACKu Chrudim přivedlo na východ Čech zkušeného pivota brazilské národnosti, který by měl ještě více vylepšit střeleckou potenci chrudimského týmu. Mužstvo trenéra Felipe Condeho doplní Rodrigo Almeida Ferreira dos Santos známý jako Rodrigo Mancha!

Sedmatřicetiletý pivot během své kariéry nasbíral řadu zkušeností v brazilské nejvyšší soutěži, kterou nyní vymění za CHANCE Futsal ligu. Rodák z Rio de Janeira prošel v Brazílii například celky Botafogo, Green Team, Assoeva, Foz Futsal a naposledy oblékal dres Marreca.

A co od nejčerstvější posily očekává trenér Conde? „Je to silný a inteligentní futsalista, který otevře spoustu možností pro naše další hráče. Zároveň věřím, že nasbírá spoustu branek i asistencí. Jeho příchod do týmu nám otevře další řadu taktických možností, zejména když soupeř bude pasivně bránit, protože dokáže podržet balon,“ popsal Manchu trenér Felipe Conde.

Dovednosti nového chrudimského hráče si prohlédněte v následujícím videu:

Údaje o hráči:
jméno: Rodrigo Almeida Ferreira dos Santos, neboli Rodrigo Mancha
datum narození: 23.3.1979
výška: 179 cm
váha: 81 kg
předchozí kluby: Marechal Cândido Rondon, Floripa, Fluminense, Botafogo, Green Team, Atlântico, de Erechim, Assoeva, de Venâncio Aires, e Foz Futsal, Marreco

Další aktuality

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?