Obe celky dělí při pohledu na tabulku pouhé tři body. Soutěž je hodně vyrovnaná. Sparta má aktuálně 16 bodů a patří jí osmá příčka. Helas se nachází na páté pozici. Není tajemství, že oba celky chtějí vyhrát.

Domácí obzvlášť, protože v minulém kole prohráli ve Zruči nad Sázavou 4:7. Sparta konečně bodovala. V televizním derby Slavii k ničemu nepustila a zvítězila hladce 4:0.

Ve 4. kole, kdy oba celky hrály první vzájemný duel, dominovala doma Sparta, která brněnské futsalisty rozstřílela 7:2. Hattrickem se blýskl sparťan Křemen.

Marek Kopecký (trenér Rádia Krokodýl Helas Brno): „Sparta podala se Slavií dobrý výkon. Musíme se soustředit jen na sebe a podat výkon, který nám přinese tři body a snadnější dýchání v našlapané tabulce.“

Zdeněk Sláma (kapitán AC Sparta Praha): „Chceme navázat na výkon proti Slavii. Bohužel nám bude chybět Doša, ale výhra nad Slavií nám psychicky pomohla, tak snad budeme hrát více uvolněně. V tabulce je to vyrovnané a je důležitý každý bod.“

Rádio Krokodýl Helas Brno – AC Sparta Praha (středa 20:00, SH Vodova)

Profil haly

Brno | Vodova

Více
Adresa Vodova 336/108, Brno
Kapacita 2900 diváků
Vstupenky 50 Kč dospělí

Další aktuality

Bohemians slaví první historickou výhru!
Bohemians slaví první historickou výhru! 06.09.2024

Bohemians slaví první historickou výhru v 1. Futsal lize! V domácí hale sice prohrávali s Chomutovem 3:5, ale pak Klokani nastříleli šest branek a vyhráli 9:5! Kosina, Lízálek a Nekvasil dali po dvou brankách, jedním gólem k prvním třem bodům přispěli Hora, V. Holub a O. Holub.

Kadaň vyhrála v Mělníce a vede tabulku
Kadaň vyhrála v Mělníce a vede tabulku 06.09.2024

Čtyři branky brazilských hráčů zajistily další tři body pro zatím stoprocentní Inter Kadaň. Domácí Mělník dokázal snížit až v závěru na 1:4. Severočeši se po dvou kolech vyšvlihli do čela tabulky.

Rapid podruhé v sezoně remizoval. Překvapil v Brně
Rapid podruhé v sezoně remizoval. Překvapil v Brně 06.09.2024

Dva střelci zařídili v pátek večer v Brně remízu 2:2. Domácí Helas Brno před zraky nového vedení pouze remizoval s ústeckým Rapidem 2:2. Za domácí se dvakrát trefil Perina, za hosty Brazilec Hernandez.