První poločas ještě nevypadal pro Démony tak hrozivě, jako konečný výsledek. Bejda chvíli před přestávkou snížil na 1:2. Jenže ve druhé půli Chrudim nastřílela sedm branek a žádnou neinkasovala. Hattrickem se v chrudimském dresu připomněl Pavel Drozd.

Karel Kruliš (trenér Démonů Česká Lípa): „Zápas se nám nepoved. Dostali jsme laciné góly a po čtyřech brankách Chrudimi bylo po zápase. Pak už to byla exhibice. Chrudim vyhrála zaslouženě, my jedeme dál, naše zápasy teprve přijdou.“

Felipe Conde (trenér FK ERA-PACK Chrudim): „Všichni víme, že nejsme v nejlepším rozpoložení, což je normální vzhledem k nedostatečné přípravě na zápas. Přes týden jsme nemohli trénovat tak, jak jsme chtěli, protože jsme měli spoustu hráčů na reprezentaci. Dohodli jsme se, že v České Lípě se zaměříme zejména na kvalitní hru dozadu, což jsme splnili na jedničku, vždyť soupeř měl jen dvě příležitosti za celý zápas. Jsem spokojený s hrou, jakou jsme předvedli. Všichni hráli koncentrovaně, prakticky bez chyby. Naši mladí hráči neskutečně rostou, a to je právě nyní to nejdůležitější. Nyní máme čas se dál připravovat a jsem si jistý, že výkony celého týmu přirozeně půjdou ještě nahoru.“

Démoni Česká Lípa – FK ERA-PACK Chrudim 1:9 (1:2)

Statistiky

Další aktuality

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.

Z kabiny: Ve čtvrtek v Edenu souboj o mečbol
Z kabiny: Ve čtvrtek v Edenu souboj o mečbol 26.03.2024

Ve čtvrtek od 20 hodin před kamerami projektu Futsalové pondělí bude pokračovat vyrovnaná série mezi domácí Slavií a Oxyworld Baník Chomutov. Jeden z týmů získá mečbol na postup. Co zaznělo z kabin?

André vysekl v Brně hattrick, Chrudim má mečbol
André vysekl v Brně hattrick, Chrudim má mečbol 25.03.2024

Chrudim vyhrála v Modřicích nad Žabinskými Vlky 5:1 a v pátek už může dotáhnout postup do semifinále. Žabinští Vlci vzdorovali až do třinácté minuty, kdy začal svoji cestu za hattrickem André, po jednom gólu obstarali Igor Martins a Záruba. Za domácí se v závěru prosadil Havlín.