Šest proher v řadě. Tato hrůzná bilance straší právě domácí Tango, které už potřebuje bodovat. Po předvánoční porážce 1:3 v České Lípě, klesli Hodonínští až na 10. místo a bod od sestupu. Plzeňský Interobal má opačné starosti. Doma porazil naposledy Helas 5:1 a vyhřívá se na pěkném 5. místě s devatenácti body.

Ve vyrovnaném prvním utkání tohoto ročníku vyhrála domácí Plzeň díky dvěma trefám v závěru zápasu 5:3.

Jiří Štěrba (manažer FC Tango Hodonín): „Statisticky je nemožné, abychom do nekonečna hráli sice dobře, ale byli bez bodu, tak si přeji, abychom v pátek hráli „tužku“ a získali body tak, jak ostatní týmy proti nám v minulých zápasech. Plzeň je teď sice na „hrušce“ a dle sázkovek nejspíše i favorit, ale mohu panu Kučerovi slíbit, že to tady pro ně nebude žádná procházka růžovou zahradou!“

Petr Kučera (trenér SK Interobal Plzeň): „Další z důležitých zápasů pro oba týmy, především však pro domácí Tango, které si již nemůže dovolit další ztráty, a bude tak hrát pod velkým psychickým tlakem. Toho bychom chtěli využít, protože po sérii povedených zápasů můžeme jet přes celou republiku celkem v klidu a pohodě. Budeme chtít na soupeře aplikovat, jak často tvrdí trenér domácích, fotbalový, a ne moc koukatelný styl, a uvidíme na co to bude v pátek stačit. Já osobně bych byl spokojený s každým plusovým bodem.“

FC Tango Hodonín – SK Interobal Plzeň (pátek 20:30, Teza Hodonín)

Profil haly

Hodonín | TEZA

Více
Adresa Lipová alej 4110/23, Hodonín
Kapacita 500 sezení / 100 stání
Vstupenky 50 Kč, ženy 40 Kč, děti do 15 let zdarma
Sleva pro FUTič zdarma do 15ti let

Další aktuality

Chrudim vrátila Plzni úder, finálová série je vyrovnaná!
Chrudim vrátila Plzni úder, finálová série je vyrovnaná! 17.05.2024

Finále je srovnané 1:1 na zápasy! Chrudim oplatila Plzni prohru z úvodního duelu, na západě Čech vyhrála 5:2 a v pondělí bude usilovat v Heřmanově Městci o mečbol. Dvě branky vstřelil Ewerton, po jedné bratři Drozdové a Záruba. Za domácí se prosadili Vnuk a Kaká.

V pátek v Plzni druhé finále! Co zaznělo z obou kabin?
V pátek v Plzni druhé finále! Co zaznělo z obou kabin? 16.05.2024

V pátek v 19 hodin rozehrají futsalisté Plzně a Chrudimi druhé dějství letošní finálové série. Interobal si z Heřmanova Městce přivezl první bod, který bude chtít na domácí palubovce potvrdit. Hosté požene touha sérii srovnat. Co zaznělo z kabin?

První finále rozhodl Kaká, Plzeň má první důležitou výhru!
První finále rozhodl Kaká, Plzeň má první důležitou výhru! 14.05.2024

Úřadující mistr Interobal Plzeň se ujal vedení ve finálové sérii! V Heřmanově Městci sice dvakrát s Chrudimí prohrával, ale dokázal dvakrát vyrovnat. Šedesát sedm vteřin před koncem rozhodl o prvním důležitém bodu svým druhým gólem Kaká. Vincenzo v dramatickém závěru trefil tyčku. Série pokračuje v pátek v Plzni.