Vedoucí Chrudim ztratila body pouze jednou, a to právě za remízu 2:2 ve 2. kole v Litoměřicích. Hosté by chtěli získat bod i tentokrát. Před Vánoci si ERA-PACK poradil doma s Nejzbachem a pak ještě ve finále Poháru FAČR udolal Benago. Litoměřice hostily v televizním duelu Spartu a vyhrály jasně 6:2. Souboj první se třetím bude mít jistě grády.

Felipe Conde (trenér FK ERA-PACK Chrudim): „Litoměřice jsou po Benagu v současnosti naším největším konkurentem, v posledních měsících prošly skvělým vývojem. V posledních šesti zápasech nikdo, kromě nás, nezískal tolik bodů, jako právě oni. Bude to náročný zápas, dlouho jsme nebyli kompletní, a tak byla příprava na utkání velmi složitá. Ale rozhodně si chceme dojít pro další vítězství, znovu musíme prokázat naši snahu a touhu vyhrávat.“

Vlastimil Bartošek (trenér Gardenline Litoměřice): „Sám jsem zvědavý, co s hráči udělá vánoční přestávka, před kterou jsme měli docela dobrou formu. V pondělí na tréninku kluci makali o místo v sestavě na páteční duel s neporaženou Chrudimí. Hodně nám bude chybět Silva a jeho kreativita. Ostatní hráči jsou zdraví a chtějí se porvat alespoň o jeden bod. Ten jsme už na podzim jako jediní z ligy se soupeřem získali. K tomu by nám měl pomoci i náš nový hráč Vagnao.“

FK ERA-PACK Chrudim – Gardenline Litoměřice (pátek 20:00, MSH Chrudim)

Profil haly

Chrudim | MSH

Více
Adresa Tyršovo náměstí 12, 537 01 Chrudim
Kapacita 720 sezení / 100 stání
Vstupenky 50 Kč
Sleva pro FUTič děti do 150 cm zdarma

Další aktuality

Chrudim vrátila Plzni úder, finálová série je vyrovnaná!
Chrudim vrátila Plzni úder, finálová série je vyrovnaná! 17.05.2024

Finále je srovnané 1:1 na zápasy! Chrudim oplatila Plzni prohru z úvodního duelu, na západě Čech vyhrála 5:2 a v pondělí bude usilovat v Heřmanově Městci o mečbol. Dvě branky vstřelil Ewerton, po jedné bratři Drozdové a Záruba. Za domácí se prosadili Vnuk a Kaká.

V pátek v Plzni druhé finále! Co zaznělo z obou kabin?
V pátek v Plzni druhé finále! Co zaznělo z obou kabin? 16.05.2024

V pátek v 19 hodin rozehrají futsalisté Plzně a Chrudimi druhé dějství letošní finálové série. Interobal si z Heřmanova Městce přivezl první bod, který bude chtít na domácí palubovce potvrdit. Hosté požene touha sérii srovnat. Co zaznělo z kabin?

První finále rozhodl Kaká, Plzeň má první důležitou výhru!
První finále rozhodl Kaká, Plzeň má první důležitou výhru! 14.05.2024

Úřadující mistr Interobal Plzeň se ujal vedení ve finálové sérii! V Heřmanově Městci sice dvakrát s Chrudimí prohrával, ale dokázal dvakrát vyrovnat. Šedesát sedm vteřin před koncem rozhodl o prvním důležitém bodu svým druhým gólem Kaká. Vincenzo v dramatickém závěru trefil tyčku. Série pokračuje v pátek v Plzni.