První vzájemný duel v ročníku skončil jednoznačnou výhrou Benaga v Třinci po výsledku 13:3. Podobný výsledek však obě strany neočekávají. Kádr Benaga totiž doznal několika změn, které se jistě projeví. Třinec navíc jede do středu Čech v pohodě. Vyhrál v Hradci Králové i v Hodoníně a ve Zruči nemá co ztratit.

Beni Simitči (trenér FC Benago Zruč n. S.): „Zápas s Třincem pro nás bude skoro generálkou před finále poháru s Chrudimí. Vím, že v posledním kole Třinec několikrát zabodoval, teď naposled v neděli v předehrávce v Hodoníně proti Tangu, a že jim stoupá forma, ale my jsme po Spartě také, dá se říct, už v týmové pohodě, a když k tomu připočítám návrat Azema Brahimi, který se po čtyřech měsících vrací zpět, a nová posila Sidnei, tak nic jiného než další domácí výhru ani nečekám. Určitě nepůjde o stejný zápas jako v prvním kole u nich, kdy jsme jim dali třináct gólů, ale síla Benaga je známá a po hráčích budu chtít, aby zase splnili své úkoly směrem dozadu a kontrolovali míč v útočné fázi, která nás zdobí. Máme v lize nejvíce vstřelených branek.“

Ondřej Kreželok (brankář SKP Ocel Třinec): „V posledních týdnech jsme posbírali body, které jsme nutně potřebovali k záchraně, a na Benago můžeme jet naprosto v pohodě. Nikdo od nás nic nečeká, nicméně svému soupeři máme co vracet za naše první letošní setkání, a tak se určitě pojedeme porvat o co nejlepší výsledek. Zřejmě kvůli nemocem a pracovnímu vytížení nepojedeme kompletní, nicméně v klubu momentálně panuje pohoda, a tak nemáme důvod si i na takto silného soupeře nevěřit.“

FC Benago Zruč n. S. – SKP Ocel Třinec (pátek 20:30, SH Zruč n. S.)

Profil haly

Zruč n/S | SH

Více
Adresa Na Pohoří 575, Zruč nad Sázavou
Kapacita 200 sezení / 100 stání
Vstupenky 50 Kč

Další aktuality

Chrudim vyhrála nad Helasem i potřetí a postoupila do finále!
Chrudim vyhrála nad Helasem i potřetí a postoupila do finále! 03.05.2024

FK Chrudim porazila ve třetím zápase Helas 7:2 a postoupila do finále, ve kterém vyzve Interobal Plzeň. David Drozd v zápase vstřelil 250. branku a vstoupil do Klubu 250. Sedmou branku domácích vstřelil legendární Roman Mareš. Výsledek série znamená, že bronzové medaile získala Slavia.

Z kabiny: Udělá Chrudim v pátek poslední krok do finále?
Z kabiny: Udělá Chrudim v pátek poslední krok do finále? 03.05.2024

V pátek večer může Chrudim dokončit dobře rozdělanou práci a po dvou výhrách 6:0 postoupit do finále, kam se již dostal loňský mistr Interobal Plzeň. Helas se ale nevzdává a bude chtít sérii prodloužit. Co zaznělo z kabin?

Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol
Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol 01.05.2024

Evertonova kompletace hattricku završila druhé vítězství Chrudimi v sérii s Helasem se stejným skórem 6:0. Dvě branky přidal Radim Záruba a jednu Pavel Drozd. Východočeši mohou v pátek v Heřmanově Městci postoupit do finále, ve kterém si již své místo vybojoval Interobal Plzeň.