Do utkání už půjde Chrudim odpočatá. Reprezentanti dokonce dostali čtyři dny volna. První zápas sezóny vyhrál ERA-PACK ve Vysokém Mýtě 3:1. Zatímco domácí jsou stále první a pořád vyhrávají, Nejzbach je momentálně s osmnácti body pátý. Vysokomýtští před reprezentační pauzou doma porazili Litoměřice 7:2.

Felipe Conde (trenér FK ERA-PACK Chrudim): „Věřím, že v následujícím utkání předvedeme lepší výkon než v předchozích dvou zápasech. Po UEFA Futsal Cupu byli hráči unavení, nyní měli čas si odpočinout a začít se připravovat na finále poháru. Všichni jsme si vědomi, že proti Vysokému Mýtu to bude náročné utkání. Je to derby, a navíc soupeř stoupá tabulkou vzhůru. Čeká nás divácky zajímavý zápas a pro nás skvělá příprava před finálovým utkáním v Poháru FAČR. Věřím, že podáme dobrý výkon a připíšeme si do tabulky další tři body.“

Libor Gerčák (brankář Nejzbachu Vysoké Mýto): „Na zápas zřejmě nepojedeme kompletní. Určitě nebude Merkl, který je po operaci. V pondělí nás bylo na tréninku osm, a ještě nás čeká jeden trénink ve čtvrtek. Dlouhodobě nám chybí i Sklenář. Nicméně pojedeme se stejným kádrem, jaký hrál proti Litoměřicím. Rádi bychom v Chrudimi uhráli co nejlepší výsledek. Sám mám v historické tabulce první ligy devadesát šest kanadských bodů a rád bych to v pátek zaokrouhlil na stovku.“

FK ERA-PACK Chrudim – Nejzbach Vysoké Mýto (pátek 20:00, MSH Chrudim)

Profil haly

Chrudim | MSH

Více
Adresa Tyršovo náměstí 12, 537 01 Chrudim
Kapacita 720 sezení / 100 stání
Vstupenky 50 Kč
Sleva pro FUTič děti do 150 cm zdarma

Další aktuality

Chrudim vyhrála nad Helasem i potřetí a postoupila do finále!
Chrudim vyhrála nad Helasem i potřetí a postoupila do finále! 03.05.2024

FK Chrudim porazila ve třetím zápase Helas 7:2 a postoupila do finále, ve kterém vyzve Interobal Plzeň. David Drozd v zápase vstřelil 250. branku a vstoupil do Klubu 250. Sedmou branku domácích vstřelil legendární Roman Mareš. Výsledek série znamená, že bronzové medaile získala Slavia.

Z kabiny: Udělá Chrudim v pátek poslední krok do finále?
Z kabiny: Udělá Chrudim v pátek poslední krok do finále? 03.05.2024

V pátek večer může Chrudim dokončit dobře rozdělanou práci a po dvou výhrách 6:0 postoupit do finále, kam se již dostal loňský mistr Interobal Plzeň. Helas se ale nevzdává a bude chtít sérii prodloužit. Co zaznělo z kabin?

Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol
Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol 01.05.2024

Evertonova kompletace hattricku završila druhé vítězství Chrudimi v sérii s Helasem se stejným skórem 6:0. Dvě branky přidal Radim Záruba a jednu Pavel Drozd. Východočeši mohou v pátek v Heřmanově Městci postoupit do finále, ve kterém si již své místo vybojoval Interobal Plzeň.