Lépe do utkání vstoupili domácí, kteří vedli od 2. minuty 1:0 po trefě Svobody. Jenže o sedm minut později zkrotil domácí euforii vyrovnávacím gólem třinecký Mendrok. Na začátku druhé desetiminutovky Tango opět vedlo po střele Řezníčka, ale pak přišel parádní konec poločasu od Třince, který během dvou minut otočil zápas ve svůj prospěch. Z branky do šatny se radovali Slavík a Kantor.

Po přestávce táhl Hodonín za vyrovnáním, což se mu povedlo zásluhou Buršíka pět minut před koncem. Nicméně velmi důležité tři body získali hosté. Dvě minuty před koncem rozhodl svým druhým gólem v utkání Mendrok. Hosté tak v tabulce předskočili Tango.

Zdeněk Sláma (kapitán AC Sparta Praha): „Těžko říct, co od zápasu očekávat. Myslel jsem si, že se herně zlepšujeme a chybělo jen dávat góly, jenže pak přišel strašný výkon proti Benagu. Hrajeme o záchranu, tak do toho musíme dát všechno.“

Andrea Bucciol (trenér SKP Ocel Třinec): „Kolektivní výjezd a kolektivní tři body. Možná je lepší, že teď hrajeme hodně zápasu venku, můžeme posbírat více bodů. Jeli jsme z Třinec se špatnou náladou, jelikož jsme nemohli počítat se dvěma hráči základní sestavy. Celou cestu jsem byl trochu zklamaný a vymýšlel alternativy sestavy. Ale celý tým opět ze sebe vydal vše, co měl, a teď jedeme na Benago s čistou hlavou. A doufám, že rok zakončíme v dobré náladě. Opravdu velká gratulace pro celý tým a doufám, že tak budeme pokračovat.“

FC Tango Hodonín – SKP Ocel Třinec 3:4 (2:3)

Statistiky

Další aktuality

Z Edenu v pátek uvidíte znovu rozšířený přenos. Slavia vyzve Plzeň
Z Edenu v pátek uvidíte znovu rozšířený přenos. Slavia vyzve Plzeň 25.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Slavií Praha a Interobalem Plzeň uvidíte v pátek večer znovu živě na YouTube a ČT sport Plus. Přímý přenos začne o dvacet minut dřív již předzápasovým studiem. Utkání vypukne ve 20 hodin.

Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně
Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně 23.04.2024

První semifinále série play off mezi Plzní a Slavií mělo v úterý jednoznačný průběh. Slávisté po prohrané první půli 1:6 mírnili výsledek ve druhé půli, i tak Interobal vyhrál vysoko 10:6.

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.