Tento mladý brankář si ve svých třech posledních startech připsal hned dvě čistá konta. K tomu, aby k nim přidal třetí, ho dělilo v zápase se Spartou jen několik sekund. Nakonec musel během poslední půl minuty lovit ze své sítě míč hned dvakrát, za což svým spoluhráčům rozhodně neděkoval.

„Důležité bylo, že jsme do zápasu velmi dobře vstoupili a nenechali jsme Spartu hrát. Vstřelili jsme v úvodu gól a později přišly další. Sparta sice nějaké šance měla, ale nic extra to nebylo. Myslím si, že oproti minulým zápasům se mí spoluhráči začali trochu více soustředit. Nyní věděli, že musíme zabrat a bylo to znát,“ řekl k zápasu se Spartou brankář Benaga Tomáš Bezstarosti.

Právě on byl střelce první branky zápasu. „Sparta asi nečekala, že se do mého vyjíždění pustíme hned od úvodu utkání. I díky tomu jsem měl trochu více místa, podařilo se mi dostat dopředu a Michal Belej mi poté vrátil míč na střed palubovky a po skrumáži byla přede mnou prázdná branka. To už nešlo nedat, i když při střele levačkou to u mě může dopadnout jakkoliv,“ popsal s úsměvem na rtech svůj gólový moment zručský brankář.

Bezstarosti byl blízko nule. „Spoluhráčům to určitě budu trochu vyčítat. Myslím si, že to na mě bylo znát hned po zápase, že jsem naštvaný. Třicet devět minut jsme skvěle bránili, ale pak zřejmě svou nekoncentrovaností nechali kluci nejprve projít míč k volnému hráči a podruhé nedorazí soupeře při rohu,“ mrzelo Tomáše Bezstarosti, který na závěr dodal: „Mohl jsem mít tři nuly ze čtyř zápasů, ale na druhou stranu je důležité, že jsme zvítězili. Horší by bylo, kdyby se to stalo ve chvíli, kdy bychom vedli dva-nula. Neumím si představit, co bych potom dělal.“

Další aktuality

Chrudim vyhrála nad Helasem i potřetí a postoupila do finále!
Chrudim vyhrála nad Helasem i potřetí a postoupila do finále! 03.05.2024

FK Chrudim porazila ve třetím zápase Helas 7:2 a postoupila do finále, ve kterém vyzve Interobal Plzeň. David Drozd v zápase vstřelil 250. branku a vstoupil do Klubu 250. Sedmou branku domácích vstřelil legendární Roman Mareš. Výsledek série znamená, že bronzové medaile získala Slavia.

Z kabiny: Udělá Chrudim v pátek poslední krok do finále?
Z kabiny: Udělá Chrudim v pátek poslední krok do finále? 03.05.2024

V pátek večer může Chrudim dokončit dobře rozdělanou práci a po dvou výhrách 6:0 postoupit do finále, kam se již dostal loňský mistr Interobal Plzeň. Helas se ale nevzdává a bude chtít sérii prodloužit. Co zaznělo z kabin?

Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol
Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol 01.05.2024

Evertonova kompletace hattricku završila druhé vítězství Chrudimi v sérii s Helasem se stejným skórem 6:0. Dvě branky přidal Radim Záruba a jednu Pavel Drozd. Východočeši mohou v pátek v Heřmanově Městci postoupit do finále, ve kterém si již své místo vybojoval Interobal Plzeň.