Do vedení šla ve 4. minutě Plzeň, když se prosadil Kasýk. Výsledkem 1:0 skončil i první poločas. Deset minut před koncem srovnal Homola na 1:1, ale domácí hned po minutě znovu vedli, když se radoval Koc. Pražané však ve 32. minutě vyrovnali na 2:2 a tento stav se již nezměnil.

Petr Kučera (trenér SK Interobal Plzeň): „Náš tým hrál doma a chtělo se naplno bodovat, ale po průběhu zápasu si myslím, že je to spravedlivá remíza. Potkala se mužstva, která předvedla futsalovou taktickou bitvu a ani jeden nechtěl moc riskovat. Je škoda, že náš tým šel vždy do vedení, ale dlouho jsme toto vedení neudrželi, a nakonec je z toho remíza. Je to určitě ztráta bodů z domácího prostředí, ale také důležitý bod se silným soupeřem.“

Martin Brychta (trenér SK Slavia Praha): „Bylo to vyrovnané utkání, oba soupeři předváděli hlavně v druhém poločase dobrý futsal, první poločas byl hodně takticky vedený, bohužel jsme po naší chybě prohrávali a tahali za kratší konec. Pak jsme ale vyrovnali. Soupeře jsme i v některých fázích přehrávali, futsal se rozjel a diváci se nakonec měli na co dívat. Musím pochválit oba brankáře, dnes podali velice dobrý výkon a mají na konečném skóre velký podíl.“

SK Interobal Plzeň – SK Slavia Praha 2:2 (1:0)

Statistiky

Další aktuality

Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii
Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii 28.03.2024

Třetí čtvrtfinále play off 1. Futsal ligy viděli ve čtvrtek fanoušci v Edenu. Slávisté nedali Chomutovu šanci a vyhráli vysoko 8:2. Na prvních šesti gólech se třemi góly a třemi asistencemi podílel slávista Jan Křemen.

Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin
Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin 28.03.2024

Svaz futsalu přichystal na třetí utkání série mezi Slavií a Chomutovem speciální rozšířené vysílání, které začíná na YouTube a ČT sport Plus už ve čtvrtečních 19:40 hodin. Dívejte se, bude na co!

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.