První poločas ovládl proti unavené Chrudimi Hodonín, který poslal v 19. minutě do vedení Řezníček. Po přestávce však domácí odmítli senzaci. Ve vyhecovaném utkání se dvakrát prosadil Max a Chrudim vyhrála těsně 2:1.

Felipe Conde (trenér FK ERA-PACK Chrudim): „Hlavní je, že se nám podařilo zvítězit. Tým je velmi unavený, odehráli jsme až příliš mnoho zápasů v málo dnech. Navíc soupeř podal skvělý, a hlavně inteligentní výkon, hodně běhali a napadali naši rozehrávku. Dnes jsme nehráli úplně nejlepší futsal, ukázali jsme ale, že jsme nesmírně silní po mentální stránce. Nyní máme mnohem více času na přípravu, nicméně si myslím, že není rozumné, aby se tým, který odehrál tři náročné zápasy v UEFA Futsal Cupu, vrátil a hrál další dvě utkání během jednoho týdne. Není to dobré pro nás, a hlavně ne pro reprezentaci, protože tam nyní z našeho klubu míří hodně unavení hráči.“

Ján Lahvička (prezident FC Tango Hodonín): „Příprava v posledním týdnu směřovala již k budoucímu domácímu utkání s Třincem, a o to větší dík patří hráčům i trenérovi za výborný taktický výkon a výsledek, za který se nemusíme stydět. Škoda, že utkání řídili rozhodčí, kteří na první ligu zatím nedozráli a nezvládli druhou půli, zápas mohl být mnohem zajímavější. Silně negativní dojem zanechalo také chování a těžký deficit fair play dosluhujících „hvězd“ z české reprezentace v chrudimském dresu, člověk by čekal od tak zkušených a kvalitních hráčů určitou morální výši, ovšem marně. Doufáme, že se náš klub tímto výkonem odrazí opět k výkonům, které přinesou body a radost do hodonínské haly!“

FK ERA-PACK Chrudim – FC Tango Hodonín 2:1 (0:1)

Statistiky

Další aktuality

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?