ERA-PACK tímto soubojem zakončí pořádnou porci zápasů nejen ligových, ale hlavně v UEFA Futsal Cupu a naposledy ve středu, kdy se v pohárovém semifinále Chrudim představil ve Zlíně. Zápas vyhrála. Nyní však Východočeši vyhlíží Tango Hodonín. T už třikrát nebodovalo a v tabulce si potřebuje polepšit.

Felipe Conde (trenér FK ERA-PACK Chrudim): „Máme hodně hráčů, kteří jsou unavení, a další s menšími zraněními, i tak musí nadále hrát. Máme za sebou opravdu náročné období. Kromě zápasů jsme hodně hodin cestovali. Neradi jsme museli hrát ve středu pohárové utkání krátce po UEFA Futsal Cupu. Nemyslím si, že to bylo fér, protože náš tým reprezentoval nejen město Chrudim, ale také Českou republiku. Mohli jsme některé hráče díky vážnějšímu zraněné klidně ztratit. Myslím si, že jsme pohárový zápas měli hrát v jiném termínu, ale to už je nyní minulostí. Nyní se musíme dívat dopředu a připravit se na páteční zápas. Soupeř má teoreticky určitou výhodu, protože je odpočatý. Nicméně náš tým je dobře připravený. Faktor domácího prostředí nám jistě pomůže. Tento duel je pro náš tým velmi důležitý, jelikož nám garantuje vedení v tabulce a dává nám výhodu před ostatními konkurenty, kteří pak budou v play off. Musíme hrát chytře a udeřit v ten správný moment.“

Marian Berky (trenér FC Tango Hodonín): „Zápas s Chrudimí bude velmi těžký a hráči se mohou porovnat, na jaké úrovni se nachází. Chrudim je favorit tohoto zápasu, ale my se budeme snažit jim to znepříjemnit. Vždy zápas začíná od nula-nula. Tento zápas nám může ukázat, na čem budeme muset zapracovat.“

FK ERA-PACK Chrudim – FC Tango Hodonín (pátek 20:00, MSH Chrudim)

Profil haly

Chrudim | MSH

Více
Adresa Tyršovo náměstí 12, 537 01 Chrudim
Kapacita 720 sezení / 100 stání
Vstupenky 50 Kč
Sleva pro FUTič děti do 150 cm zdarma

Další aktuality

Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně
Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně 23.04.2024

První semifinále série play off mezi Plzní a Slavií mělo v úterý jednoznačný průběh. Slávisté po prohrané první půli 1:6 mírnili výsledek ve druhé půli, i tak Interobal vyhrál vysoko 10:6.

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.

Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin?
Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin? 22.04.2024

V pondělí v Heřmanově Městci a v úterý v Plzni shodně od 19 hodin začnou semifinálové série, ve kterých se Helas a Slavia pokusí zaskočit domácí favority. Co zaznělo před úvodními duely z kabin?