Přestřelku v první půli vyhráli hosté 3:2. Na vedení domácích odpověděli hosté třemi góly a zápas skvělé otočili. Hned po přestávce srovnal na 3:3 Chadzidis, ale konečnou podobu výsledku přinesla 31. minuta, kdy se z gólu radoval Vácha – 3:4.

Jiří Štěrba (manažer FC Tango Hodonín): „Marian Berky byl velmi nespokojený s tím, co předvedli jeho svěřenci. V týdnu čekají některé z nich pohovory s trenérem. K soupeřům podotknul pouze to, že tak „hodné“ Mýto v historii nepamatuje, a že pokud nebudeme doma porážet takové týmy, tak nutně budeme mít problémy!“

Roman Páral (trenér Nejzbachu Vysoké Mýto): „Opět to byl ten starý Nejzbach. Všichni kluci bojovali a hráli na sto procent. Byl to po vedený výkon, kluci futsalově bojovali. Na hru Tanga jsme byli připravení, obzvlášť na jejich power play, kterou hráli domácí posledních šest minut. Dá se říct, že z power play neměli šanci. Vítězství je podle mého zaslouženě, protože jsme po dlouhé době dali čtyři branky, což se nám moc nedaří. Je to o gólech.“

Tango Hodonín - Nejzbach Vysoké Mýto 3:4 (2:3)

Statistiky

Další aktuality

Chrudim vyhrála nad Helasem i potřetí a postoupila do finále!
Chrudim vyhrála nad Helasem i potřetí a postoupila do finále! 03.05.2024

FK Chrudim porazila ve třetím zápase Helas 7:2 a postoupila do finále, ve kterém vyzve Interobal Plzeň. David Drozd v zápase vstřelil 250. branku a vstoupil do Klubu 250. Sedmou branku domácích vstřelil legendární Roman Mareš. Výsledek série znamená, že bronzové medaile získala Slavia.

Z kabiny: Udělá Chrudim v pátek poslední krok do finále?
Z kabiny: Udělá Chrudim v pátek poslední krok do finále? 03.05.2024

V pátek večer může Chrudim dokončit dobře rozdělanou práci a po dvou výhrách 6:0 postoupit do finále, kam se již dostal loňský mistr Interobal Plzeň. Helas se ale nevzdává a bude chtít sérii prodloužit. Co zaznělo z kabin?

Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol
Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol 01.05.2024

Evertonova kompletace hattricku završila druhé vítězství Chrudimi v sérii s Helasem se stejným skórem 6:0. Dvě branky přidal Radim Záruba a jednu Pavel Drozd. Východočeši mohou v pátek v Heřmanově Městci postoupit do finále, ve kterém si již své místo vybojoval Interobal Plzeň.