Oba celky v minulém kole prohrály. Tango doma podlehlo Litoměřicím 2:4 a Nejzbach na své palubovce prohrál s Helasem Brno 0:4. Oba týmy tak mají co napravovat. Navíc v tabulce mají soupeři shodně dvanáct bodů, takže se může zaplněná hodonínská hala těšit na pořádně dramatický souboj.

Marian Berky (trenér FC Tango Hodonín): „Zápas s Vysokým Mýtem je poslední na domácí půdě v tomto roce, proto se budeme snažit hrát tak, abychom potěšili naše skvělé diváky. Vysoké Mýto má ve svých řadách reprezentačního brankáře, který je velkou oporou jejich týmu. Nejzbach hraje dost zvláštní systém, dlouhé nakopávané míče do brankoviště a všechny souboje dohrává. Bude to velmi nepříjemný soupeř.“

Roman Páral (trenér Nejzbachu Vysoké Mýto): „Prohráli jsme po šesti zápasech, ale mrzí nás také remízy v předchozích utkáních. Remizovali jsme doma s Třincem a na Slavii. Obě utkání se dala vyhrát. V minulém utkání jsme podali tragický výkon. Někteří hráči hráli nehráli. Doufám, že se zlepšíme. Rozhodně nás nečeká nic lehkého. Pokud nebudeme hrát všichni na sto procent, tak nemůžeme v lize bodovat.“

FC Tango Hodonín – Nejzbach Vysoké Mýto (pátek 20:30, Teza Hodonín)

Další aktuality

Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně
Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně 23.04.2024

První semifinále série play off mezi Plzní a Slavií mělo v úterý jednoznačný průběh. Slávisté po prohrané první půli 1:6 mírnili výsledek ve druhé půli, i tak Interobal vyhrál vysoko 10:6.

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.

Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin?
Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin? 22.04.2024

V pondělí v Heřmanově Městci a v úterý v Plzni shodně od 19 hodin začnou semifinálové série, ve kterých se Helas a Slavia pokusí zaskočit domácí favority. Co zaznělo před úvodními duely z kabin?