Hosté se ujali výrazného vedení už do přestávky po dvou trefách Šarkózyho a jedné vlastní brance. Nejzbach se nevzepřel ani po přestávce. Ve 30. minutě dorazil soupeře Jakub Lidmila. Rázem tak Jihomoravané předskočili svého soka a jsou na pátém místě v tabulce.

Lukáš Merkl (hráč Nejzbachu Vysoké Mýto): „K zápasu není snad ani co říct, soupeř nás sfoukl jak svíčku. Já jsem trefil hlavou tyčku, David Novák také tyčku, něco tam bylo, ale nemělo to jiskru. Brno chtělo víc, Mára Kopecký je na nás výborně připravil, a hlavně první dva góly jsme jim darovali sami. Je to trochu křeč a my se musíme vrátit zpět k našemu tvrdému a agresivnímu futsalu, který nám nese ovoce, zbytečně nevymýšlet a jít důrazně do brány. Nedáváme góly a hloupé dostáváme. Snad se to otočí.“

Jan Loup (předseda Rádia Krokodýl Helas Brno): „Po dlouhé době jsme hráli dvakrát ve stejné sestavě po sobě, což bylo znát. Kluci zápas odmakali. Z naší strany jsme moc chyb neudělali. Vysoké Mýto nepřišlo tak tvrdé, jako vždy. Mrzí mě výkon rozhodčího Kabeláče, kterému se smáli obě lavičky. Nám neuznal gól a nevyloučil Merkla po druhé žluté kartě. Karty rozdával nesmyslně. Já jsem po delší době viděl konec utkání z tribuny, protože mě vyhodil z lavičky. To byla kaňka na celém utkání. Tento rozhodčí do ligy nepatří. Nicméně náš výkon byl výborný a snad v něm budeme pokračovat. Jenom škoda, že jsme nezvládli předchozí zápasy v Hradci nebo s Litoměřicemi. Tabulka by vypadala jinak. Klukům musím poděkovat. Nedostat gól v Mýtě se jen tak někomu nepovede.“

Nejzbach Vysoké Mýto - Radio Krokodýl Helas Brno 0:4 (0:3)

Statistiky

Další aktuality

Chrudim vyhrála nad Helasem i potřetí a postoupila do finále!
Chrudim vyhrála nad Helasem i potřetí a postoupila do finále! 03.05.2024

FK Chrudim porazila ve třetím zápase Helas 7:2 a postoupila do finále, ve kterém vyzve Interobal Plzeň. David Drozd v zápase vstřelil 250. branku a vstoupil do Klubu 250. Sedmou branku domácích vstřelil legendární Roman Mareš. Výsledek série znamená, že bronzové medaile získala Slavia.

Z kabiny: Udělá Chrudim v pátek poslední krok do finále?
Z kabiny: Udělá Chrudim v pátek poslední krok do finále? 03.05.2024

V pátek večer může Chrudim dokončit dobře rozdělanou práci a po dvou výhrách 6:0 postoupit do finále, kam se již dostal loňský mistr Interobal Plzeň. Helas se ale nevzdává a bude chtít sérii prodloužit. Co zaznělo z kabin?

Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol
Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol 01.05.2024

Evertonova kompletace hattricku završila druhé vítězství Chrudimi v sérii s Helasem se stejným skórem 6:0. Dvě branky přidal Radim Záruba a jednu Pavel Drozd. Východočeši mohou v pátek v Heřmanově Městci postoupit do finále, ve kterém si již své místo vybojoval Interobal Plzeň.