Benago si jede spravit chuť, protože už tři kola nevyhrálo. Naposledy Středočeši prohráli doma s Chrudimí 0:1. Na palubovce České Lípy chtějí naplno bodovat.

Domácí Démoni ale nedají svou kůži zadarmo. Doma hrála Česká Lípa v této sezóně dvakrát a pokaždé vyhrála. V posledním kole si Démoni odvezli bod z Hradce Králové za remízu 2:2. Dočkáme se překvapení kola? Pokud by totiž domácí zvítězili, předskočili by v tabulce právě Benago!

Karel Kruliš (trenér Démonů Česká Lípa): „V pátek přijede Benago, které nyní klopýtlo a bude chtít vyloupit naše démonské doupě, ale my nedáme, doufám, kůži lacino a potrápíme je. Věřím, že odehrajeme před domácími fanoušky opět pěkný zápas, Plzeň také musela a jela domů s prázdnou. Doufám, že by to mohlo být podobné utkání, i když soupeř je jiný, a po návratu svého bosse budou chtít opět šlapat na sto procent.“

Beni Simitči (trenér FC Benago Zruč n. S.): „Po delší pauze se liga vrací do svých kolejí a my máme jako povinnost získat další tři body. Zápas s Českou Lípou nebude lehký. Speciálně letos, když si myslím, že Démoni postavili dobrý tým ze sálovkářů Chemcomexu a našeho gólmana Bulhara Kirkova, který jim tam vychytává vítězství. Nás ovšem nezajímá nic jiného, než další tři body. Pojedeme s velkým respektem k domácím a těšíme se na dobrou diváckou kulisu. Věřím, že to bude gólový zápas a po něm se budeme vracet se třemi body. Už nesmíme prohrávat anebo ztrácet body. Takový je plán!“

Démoni Česká Lípa – FC Benago Zruč n. S. (pátek 20:30, MSH Č. Lípa)

Další aktuality

Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně
Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně 23.04.2024

První semifinále série play off mezi Plzní a Slavií mělo v úterý jednoznačný průběh. Slávisté po prohrané první půli 1:6 mírnili výsledek ve druhé půli, i tak Interobal vyhrál vysoko 10:6.

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.

Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin?
Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin? 22.04.2024

V pondělí v Heřmanově Městci a v úterý v Plzni shodně od 19 hodin začnou semifinálové série, ve kterých se Helas a Slavia pokusí zaskočit domácí favority. Co zaznělo před úvodními duely z kabin?