Oba celky jsou v tabulce v těsné blízkosti. Hradec Králové doposud získal jen pět bodů a je desátý. O bod více a o příčku výš je právě Plzeň, která zlomila krizi posledním vítězstvím v Litoměřicích. Hradec naopak doma remizoval 2:2 s českolipskými Démony.

Petr Kučera (trenér SK Interobal Plzeň): „Cílem po tomto zápase je mít na kontě devět bodů. Cokoliv jiného pro nás bude neúspěch a s tím musíme jít do zápasu. Jsme kompletní, takže mám z čeho vybírat a sestavu budu volit až těsně před utkáním. Hradec nechceme podcenit, ale kvalita v tomto zápase musí být na naší straně. Věřím, že nám pomůže po delší době i domácí hala na Slavii a potvrdíme tak body z Litoměřic.“

Michal Stříž (trenér Mados MT Hradec Králové): „Domácím se podařilo v minulém kole vyhrát a zvednout si sebevědomí. My chceme navázat na domácí utkání, kde předvádíme dobré výkony a zároveň získáváme body. Proto do Plzně jedeme s cílem podat kvalitní výkon a konečně venku bodovat.“

SK Interobal Plzeň – Mados MT Hradec Králové (20:00, SH Slavia VŠ)

Další aktuality

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?