Obhájce titulu je zpět ve formě. V posledním duelu si poradil s Benagem a v dohrávce osmifinále Poháru FAČR vyřadil i Hradec Králové. Chrudim je momentálně zpět na prvním místě a to má ještě zápas k dobru.

Sparta si musela sáhnout do svědomí. Poslední zápasy jí nevyšly podle představ. V šestém kole Pražané podlehli doma Vysokému Mýtu a v tabulce klesli se sedmi body na sedmé místo. Podaří se jim v pátek bodovat?

Felipe Conde (trenér FK ERA-PACK Chrudim): „Myslím si, že nás nečeká vůbec jednoduché utkání. Soupeř letošní ročník dobře odstartoval, následně ale neočekávaně řadu bodů ztratil. Jsem přesvědčen, že jsme na další zápas skvěle motivováni, musíme se plně soustředit a stále se zlepšovat. Současně se již připravujeme na elitní fázi UEFA Futsal Cupu, v první řadě to pro nás bude náročné po fyzické stránce. V posledním týdnu jsme již znovu tvrdě pracovali, těžíme z dobré přípravy z úvodu sezóny. Studoval jsem hru našich soupeřů a již nyní mohu říci, že v každém zápase budeme po taktické stránce hrát úplně jinak.“

David Frič (trenér AC Sparta Praha): „Jedeme na půdu ERA-PACKu s velkým respektem. Chrudim se dostala do tempa a opět budí velký respekt, zaslouženě postoupila s přehledem přes Main Round UEFA Futsal Cupu, s přehledem porazila Benago ve vzájemném duelu a reprezentanti hájící barvy Chrudimi porazili před pár dny Švédsko. Těšíme se na kvalitní duel, před kvalitním publikem, které v Chrudimi vždy je. Rádi bychom si odvezli i nějaký bodík, ale vše bude podmíněné výkonem na hranici našich možností a výborným výkonem brankáře.“

FK ERA-PACK Chrudim – AC Sparta Praha (pátek 20:00, MSH Chrudim)

Další aktuality

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?