Zatímco domácím se daří a po výhře na Spartě se dotáhli tři body za vedoucí Chrudim, Třinec může mluvit o opaku. Oceláři doma podlehli Tangu a klesli na poslední příčku, ze které vede jen jediná cesta. Výhra v pátečním zápase.

Východočeši se však doma těžko porážejí. V utkání navíc může oslavit svůj 400. zápas v nevyšší soutěži domácí Petr Vladyka.

Libor Gerčák (brankář Nejzbachu Vysoké Mýto): „Očekávám, že budeme hrát s takovým nasazením, abychom potvrdili vítězství ze Sparty. Tři body potřebujeme potvrdit, abychom měli v tabulce dostatečný počet bodů. Nevím, co od soupeře očekávat, ještě jsem ho hrát neviděl. Každopádně hrajeme doma a chceme vyhrát. Uděláme pro to vše.“

Ondřej Kreželok (brankář SKP Ocel Třinec): „Nemáme vůbec lehkou pozici. Po nezvládnutém domácím utkání s Tangem potřebujeme bodovat. Bude to ale velice těžké. Mýto doma jen tak body neztrácí, ale budeme se snažit překvapit. Nejzbach je na svou maličkou halu zvyklé a podle toho i hraje, my však nedáme kůži zadarmo a snad i s pomocí štěstí nějaké body urveme.“

Nejzbach Vysoké Mýto – SKP Ocel Třinec (pátek 20:00, DM Vysoké Mýto)

Další aktuality

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?