Česká Lípa jede na východ Čech posilněná o domácí výhru nad Plzní 6:4. Démoni se tak rázem v tabulce vyšvihli se ziskem sedmi bodů na šesté místo. Pokud by se jim podařilo vyhrát i v pátek, už by na Hradec měli solidní náskok.

Domácí celek má čtyři body a nachází se na desátém místě CHANCE ligy. V minulém kole navíc Východočeši nehráli. Jejich zápas s Chrudimí byl odložen. Nechme se tedy překvapit, co vynucená pauza s hradeckým mužstvem udělá.

Miroslav Semerád (asistent trenéra Mados MT Hradec Králové): „Chtěli bychom v domácím utkání předvést kvalitní výkon, který by nám zaručil tři body. Ale musíme být obezřetní, protože výsledky České Lípy napovídají, že se jí podařilo vhodně doplnit kádr. Tento zápas je pro nás vzhledem k postavení obou týmů v tabulce velmi důležitý.“

Karel Kruliš (trenér Démonů Česká Lípa): „Zápas v Hradci Králové bude opět velice těžký, ale pokud předvedeme znovu svou hru, tak máme šanci uspět. Ale i Hradec zatím podává dobré výkony. Bude to vyrovnaný mač.“

Mados MT Hradec Králové – Démoni Česká Lípa (pátek 20:30, SH Třebeš)

Další aktuality

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.

Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin?
Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin? 22.04.2024

V pondělí v Heřmanově Městci a v úterý v Plzni shodně od 19 hodin začnou semifinálové série, ve kterých se Helas a Slavia pokusí zaskočit domácí favority. Co zaznělo před úvodními duely z kabin?

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.