Třinec v minulém kole prohrál v Brně 2:6, i když dlouho byl výsledek těsný 2:3. Díky porážce oceláři klesli na předposlední místo tabulky se ziskem čtyř bodů. A právě to v domácím utkání s Tangem zlomit. Jihomoravané však přijedou do Třince na vlně euforie. Hodonínští porazili doma Spartu bez inkasované branky 4:0. Gólman Michal Lupač je tedy ve formě. I díky posledním dobrým výsledkům je Tango momentálně na čtvrté příčce s osmi body.

Ondřej Kreželok (brankář SKP Ocel Třinec): „Utkání s Helasem pro nás bylo zklamáním. Zápas se nám nepovedl, a pokud nechceme, aby se nám vzdalovali soupeři, musíme bodovat doma s Tangem. Čeká nás ale soupeř s jedním z nejkvalitnějších trenérů v naší lize. Určitě na nás soupeř bude připraven, my na něj ale také, a snad nám navrátilci do sestavy pomůžou k lepšímu výkonu a bodovému zisku.“

Marian Berky (trenér FC Tango Hodonín): „Družstvo Třince je staronovým týmem v lize, které se posilnilo jak hráčsky, tak trenérsky. Mají italského trenéra, který předtím vedl polskou reprezentaci. Jeho rukopis ukazuje vzestupnou křivku. Tento zápas bude velmi náročný, soupeř je kvalitní a dome bude velmi silný. My se budeme snažit hrát aktivně, abychom v tomto zápase vnutili soupeři naši hru.“

SKP Ocel Třinec – FC Tango Hodonín (pátek 20:00, SH Stars)

Další aktuality

Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně
Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně 23.04.2024

První semifinále série play off mezi Plzní a Slavií mělo v úterý jednoznačný průběh. Slávisté po prohrané první půli 1:6 mírnili výsledek ve druhé půli, i tak Interobal vyhrál vysoko 10:6.

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.

Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin?
Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin? 22.04.2024

V pondělí v Heřmanově Městci a v úterý v Plzni shodně od 19 hodin začnou semifinálové série, ve kterých se Helas a Slavia pokusí zaskočit domácí favority. Co zaznělo před úvodními duely z kabin?