Futsalisté Sparty si jedou spravit chuť po prohraném derby na Slavii, ale v týdnu deklasovali v poháru Mnichov 2001. V tabulce patří Spartě čtvrté místo za sedm získaných bodů.

Tango v minulém kole uhrálo senzační výsledek na Benagu. Svěřenci trenéra Berkyho remizovali 3:3 a v tabulce jsou s pěti body hned za Spartou. To bude zápas!

Marian Berky (trenér FC Tango Hodonín): „Mužstvo Sparty je pro diváka v Hodoníně velmi přitažlivé. Sparta je velmi kompaktní kvalitní celek, má kvalitní hráče a dobrého trenéra, proto tento zápas bude velmi těžký. My se budeme snažit připravit na soupeře tak, abychom v tomto zápase byli my těmi šťastnějšími.“

David Frič (trenér AC Sparta Praha): „Tango Hodonín v letošní sezóně zkonsolidovalo a vhodně doplnilo kádr, který vede výborný trenér s obrovskými zkušenostmi. Těšíme se na vynikající kulisu futsalu zaslíbenou a doufáme, že si odvezeme domů i nějaké body. Citelná je pro nás ztráta Tonka Brunovského, kdy na rozdíl od Slavie, která měla mít vyloučené dva hráče, jsme mínus jeden hráč my. Hodonín ukázal velkou kvalitu v utkání s Benagem, musíme se připravit především na jejich útočnou power play, ve které jsou hodně silní.“

FC Tango Hodonín – AC Sparta Praha (20:30, Teza Hodonín)

Další aktuality

Chrudim přejela mistra, Pavel Drozd nastřílel hattrick
Chrudim přejela mistra, Pavel Drozd nastřílel hattrick 09.09.2024

Chrudim s přehledem ovládla souboj s mistrovskou Plzní a zvítězila vysoko 8:2. Svěřenci Matěje Slováčka dominovali od samotného začátku, svůj poločasový čtyřbrankový účet po změně stran zdvojnásobili. Pavel Drozd zaznamenal hattrick.

Výsledky: Chrudim zdecimovala Plzeň před televizními kamerami
Výsledky: Chrudim zdecimovala Plzeň před televizními kamerami 09.09.2024

Druhé kolo 1. Futsal ligy nabídlo hned pět zápasů v pátek večer! Kolo dohrál pondělní televizní zápas na ČT sport, ve kterém fanoušci viděli reprízu loňského finále mezi Plzní a Chrudimí. 

Kadaň vyhrála v Mělníce a vede tabulku
Kadaň vyhrála v Mělníce a vede tabulku 06.09.2024

Čtyři branky brazilských hráčů zajistily další tři body pro zatím stoprocentní Inter Kadaň. Domácí Mělník dokázal snížit až v závěru na 1:4. Severočeši se po dvou kolech vyšvlihli do čela tabulky.