Před zraky zaplněné univerzitní haly a před televizními kamerami se včera odehrálo 19. kolo nejvyšší futsalové ligy.    V prvním poločase jsme mohli vidět skvělou futsalovou podívanou v podání obou týmu. Je důležité zmínit start patnáctiletého Simona Filipského, který v prvním poločase mnohokrát podržel olomoucký tým.

Do druhé půle vstoupili hráči pod vedením hrajícího trenéra Martina Janečky podstatně hůře, než do první půle a po mnoha individuálních chybách se začal bortit sen o udržení se mezi futsalovou smetánkou. Konec utkání už byl poté spíše exhibici v podání soupeře z Brna.

Všem fanouškům velmi děkujeme za skvělou atmosféru, kterou včera vytvořili a doufáme, že nám budete věrni i v budoucnu!

Ohlasy aktérů:

Nikolas Tilkeridis (SKUP Olomouc): "Byla to poslední kapka celé špatné sezony. Výsledek hovoří za vše, tato kapitola se uzavírá, uvidíme, co bude dál. Za stavu 4:4 jsme ještě mohli zápas zvrátit, ale z naší strany tam bylo strašně moc indviduálních chyb a je z toho jednoznačný výsledek."

Petr Pfeffer (ŽV Brno): "Ze začátku to byl takový zápas nahoru dolů, bylo to trochu zběsilé. Pak jsme si už sedli. Můj hattrick? Jsem rád, že mi to tam kluci takhle nachystali, byl by to hřích to nedat. Rád bych poděkoval i našim fanouškům, kteří s námi jezdí po celé republice, byli i v Ústí. Jsme za jejich podporu strašně rádi."

|STATISTIKY

Další aktuality

Známe termíny finále, začíná se v úterý 14. května v Chrudimi
Známe termíny finále, začíná se v úterý 14. května v Chrudimi 07.05.2024

Počtvrté bude mít finále play off 1. Futsal ligy stejné složení - vítěz základní části FK Chrudim vyzve úřadujícího mistra Interobal Plzeň. Série začne v úterý 14. května v Heřmanově Městci. Nového či staronového mistra poznáme nejpozději o dvanáct dnů později.

Chrudim vyhrála nad Helasem i potřetí a postoupila do finále!
Chrudim vyhrála nad Helasem i potřetí a postoupila do finále! 03.05.2024

FK Chrudim porazila ve třetím zápase Helas 7:2 a postoupila do finále, ve kterém vyzve Interobal Plzeň. David Drozd v zápase vstřelil 250. branku a vstoupil do Klubu 250. Sedmou branku domácích vstřelil legendární Roman Mareš. Výsledek série znamená, že bronzové medaile získala Slavia.

Z kabiny: Udělá Chrudim v pátek poslední krok do finále?
Z kabiny: Udělá Chrudim v pátek poslední krok do finále? 03.05.2024

V pátek večer může Chrudim dokončit dobře rozdělanou práci a po dvou výhrách 6:0 postoupit do finále, kam se již dostal loňský mistr Interobal Plzeň. Helas se ale nevzdává a bude chtít sérii prodloužit. Co zaznělo z kabin?