V rámci charitativního projektu se odehrálo také pondělní benefiční utkání 1. Futsal ligy mezi Plzní a Slavií. K akci se připojily s příspěvkem také kabiny obou týmů. Kapitáni Lukáš Rešetár a Jan Homola předali fanouškovi Ondrovi Kaasovi a zástupcům nadace Dobré víly dva symbolické šeky na pět tisíc korun, tedy na částku, kterou vybrali v kabinách. Předali mu také dresy podepsané všemi hráči. Do sbírky přispívali také fanoušci, kteří přišli na zápas do haly Lokomotiva.

"Chtěl bych touto cestou poděkovat vedení SK Interobal Plzeň za uspořádání této dražby a také všem fanouškům, kteří se této dražby dresů zúčastnili a přispěli tak do této sbírky. Také bych moc chtěl poděkovat futsalistům SK Interobal Plzeň i SK SLAVIA PRAHA futsal za váš finanční příspěvek a podepsané dresy. Nesmírně moc si vážím Vaší podpory. Jste nejlepší!" uvedl na facebookových stránkách dlouholetý futsalový fanoušek Ondřej Kaas.

Další aktuality

V pátek v Plzni futsalový dvojzápas
V pátek v Plzni futsalový dvojzápas 07.02.2024

V Plzni připravili pro fanoušky futsalu pod dvou letech znovu zajímavou akci - v pátek večer bude k vidění futsalový dvojzápas. Před utkáním Interobalu s Libercem odehraje druholigový duel Jerigo se Spartou.

Denys Sandeckyi přestupuje ze Slavie do Rakouska
Denys Sandeckyi přestupuje ze Slavie do Rakouska 06.02.2024

Ukrajinský futsalista Denys Sandetskyj, který se během této sezony vypracoval na stálého člena základní sestavy, přestupuje ze Slavie do rakouského ASKO FC Diamant Linz.

Ševčík přestupuje do Chorvatska, střídání Brazilců v Liberci
Ševčík přestupuje do Chorvatska, střídání Brazilců v Liberci 16.01.2024

Slavia a Liberec hlásí změny v kádru. Z Edenu odchází po třech letech slovenský reprezentant Matúš Ševčík, v Liberci nahradil Rabisca další Brazilec David Mesquita.