Pro domácí byl zklamáním nejen výsledek. Podle trenéra Jakuba Němce se v utkání potvrdily jeho obavy.

„Kadaň v sestavě bez Brazilců byla pro nás horší než s nimi. Zápas byl jen o tom, jestli se nám podaří dát góly do zatažené obrany Kadaně. Hráli jsme ale tak pomalu, že jsme neměli šanci se prosadit. Navíc Kadaň hru zpomalovala power play v celém zápase, takže utkání mělo kvalitu tak divize,“ popsal dění v hale Jakub Němec. „Remíza je pro oba týmy zasloužená, náš výkon je ale pro mě obrovské zklamání,” dodal.

Hostující hráč Jaroslav Holman neskrýval, že si oslabená sestava přijela pro bodový zisk. „Bohužel kvůli neproměňování brankových příležitostí jsme nedokázali vstřelit více branek a dvě stačily pouze na bod.”

Ke dvanáctému utkání aktuálního ročníku Mělničtí vyrazí v pátek 12. ledna do Olomouce, kterou doma přejeli 9:2.

Ohlasy aktérů

Jakub Němec (trenér Mělníku): „Přesně se ukázalo, čeho jsem se obával. Kadaň v sestavě bez Brazilců byla pro nás horší než s nimi. Zápas byl jen o tom, jestli se nám podaří dát góly do zatažené obrany Kadaně. Hráli jsme ale tak pomalu, že jsme neměli šanci se prosadit. Navíc Kadaň hru zpomalovala power play v celém zápase, takže utkání mělo kvalitu tak divize. Remíza je pro oba týmy zasloužená, náš výkon je ale pro mě obrovské zklamání.”

Jaroslav Holman (hráč Kadaně): "Dnes jsme v Mělníku hráli v oslabené sestavě, ale přesto jsme bojovali a chtěli zvítězit. Bohužel kvůli neproměňování brankových příležitostí jsme nedokázali vstřelit více branek a dvě vstřelené branky stačili pouze na bod."

| STATISTIKY

Další aktuality

Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol
Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol 01.05.2024

Evertonova kompletace hattricku završila druhé vítězství Chrudimi v sérii s Helasem se stejným skórem 6:0. Dvě branky přidal Radim Záruba a jednu Pavel Drozd. Východočeši mohou v pátek v Heřmanově Městci postoupit do finále, ve kterém si již své místo vybojoval Interobal Plzeň.

Vnuk rozhodl v závěru a Plzeň je ve finále!
Vnuk rozhodl v závěru a Plzeň je ve finále! 30.04.2024

Interobal Plzeň je prvním finalistou! Se Slavií ve třetím duelu vedl o poločase 2:0, sešívaní ale po změně stran zabrali, vyrovnali na 2:2 a pak také na 3:3. Při závěrečné power play ale rozhodl Tomáš Vnuk čtyřicet vteřin před koncem o postupu Interobalu do finále.

Z kabiny: Plzeň se v ůterý může stát prvním finalistou
Z kabiny: Plzeň se v ůterý může stát prvním finalistou 29.04.2024

Interobal Plzeň má v úterý první mečbol na postup do finále. Po vítězství 10:6 na domácí palubovce vyhrál úřadující mistr 5:1 také v Edenu. V úterý od 20:10 tak začne zápas, po kterém můžeme poznat prvního finalistu. Co zaznělo z obou kabin?