SK Olympik Mělník - SK Slavia Praha

Matěj Sváta (hráč Olympiku): „V pátek nás čeká těžký zápas s komplexním týmem, který spolu hraje už delší dobu a má nacvičené určitě taktické součinnosti. Musíme se odpíchnout od kvalitní defenzivy, která nám poslední dobou moc nevychází. Pokud se zlepšíme v tomto ohledu, tak věřím, že můžeme naplno bodovat a upevnit si naši pozici pro následující boje v play-off.”

Radim Záruba (hráč Slavie): „Všichni víme, co nás v Mělníce čeká, domácí tým umí využít podmínky ve své hale. Bude záležet ale hlavně na našem výkonu, zda se dokážeme dobře připravit. Vrací se po delší době do sestavy někteří uzdravení hráči, musíme se znovu sehrát. Určitě bychom byli rádi, kdyby se nám podařilo také venku zažili utkání s klidnějším průběhem.“
______________________________
PÁ 20:00 | SH Mělník

FC Démoni Česká Lípa – SK Interobal Plzeň

Karel Kruliš (trenér Démonů): „V pátek k nám dorazí jeden s aspirantů na titul, který svými posledními výkony ukazuje svou nesmírnou kvalitu a hlavně jsou jeho hráči hladoví po vstřelených brankách, které asi rozhodnou o konečném pořadí po základní části. My chceme zlepšit výkon tím, že se pokusíme hrát ze zabezpečené obrany. Nedáme svou kůži lacino.“

Michal Seidler (hráč Interobalu): „V České Lípě to pro nás nikdy není jednoduché. Musíme se na utkání poctivě připravit a do výkonu dát sto procent. Samozřejmě koukáme pod sebe, důležité bude hlavně zvítězit a nastřílet co nejvíc gólů.“
______________________________________
PÁ 20:30 | SH Česká Lípa | živě YouTube

Helas Brno – 1.FC Nejzbach Vysoké Mýto

Jan Havel (hráč Helasu Brno): „Vysoké Mýto hrající každé ze zbývajících kol o záchranu bude jistě nepříjemným soupeřem. Musíme se vyrovnat jejich tvrdé hře a převyšovat futsalovostí. To je cesta ke třem bodům.”

Michal Jiráský (kapitán Nejzbachu): "Ligové výsledky nám do karet moc nehrají. Pro nás ale ještě není nic ztraceného. Do Brna pojedeme s cílem bodovat, abychom mohli do posledních kol pomýšlet na záchranu."
______________________________
PÁ 19:30 | SH Vodova 

FC Rapid Ústí. n. L. – SKUP Olomouc

Matěj Čapek (předseda FC Rapid Ústí n. L.): „Do Ústí přijede Olomouc, asi největší překvapení sezóny, které trhá předsezónní prognózy. Chceme utkání odehrát co nejlépe a získat tři body.“

Patrik Kmínek (hráč SKUP): „Do Ústí jedeme potvrdit naše dobré výkony z posledních zápasů. Přistoupíme k tomu zodpovědně a věřím, že dovezeme všechny body.“
______________________________
PÁ 20:30 | Ústí nad Labem

FK Chrudim – FTZS Liberec

Capinha (hráč FK Chrudim): „Stále bojujeme o první příčku tabulky, proto půjde o důležitý zápas. Potřebujeme uhrát dobrý výsledek, ale k tomu je také potřeba podat slušný výkon, v což všichni věříme. Play-off brzy začne a těmito zápasy se musíme správně naladit, abychom pak byli ve vyřazovací části v nejlepší formě.”

Jakub Dlask (brankář FTZS): “Čeká nás opět srovnání s největší kvalitou. Jedeme do Chrudimi odhodlaní, protože víme, že nemáme co ztratit. Chceme se pokusit o co nejlepší výsledek. Musíme být koncentrovaní, poctiví do defenzívy a nenechat se zlomit tlakem Chrudimi.”
_________________________________
SO 19:00 | SH Heřmanův Městec

TJ Spartak Perštejn – Sparta Praha

Michal Belej (hráč Perštejna): "Po měsíci se vracíme na domácí palubovku a přivítáme Spartu, což bude, jak pro nás a naše superdiváky speciální zápas a pro mě dvojnásob. Je to poslední české angažmá, kde jsem působil a dělal kapitána. Mám tam kamarády, ale to půjde v neděli stranou, určitě si zavolám s Trenéromanager BS9 a trošku to hecnem (smích). Nicméně Sparta přijede v roli favorita, ale my určitě uděláme maximum, aby body zůstaly doma. Tímto chci pozvat naše superdiváky, aby přišli a společně si ten zápas užili.”

Beni Simitči (trenér Sparty): „Nedělní zapas v kadaňské hale proti Pernštejnu bude perfektní z jednoho pohledu, protože očekávám plnou halu. Z jedné strany diváci domácího celku a z druhé pevně věřím i místní sparťanský fanklub, který vždy když jsme tam hráli, nás podporoval. Z druhého pohledu to bude těžký zápas, protože oni musí bodovat. My ale také, takže očekávám zápas plný nábojů až do poslední chvíle a pevné věřím, že s lepším koncem pro nás.
__________________________________
NE 18:00  | SH Kadaň | živě YouTube

Další aktuality

Chrudim vrátila Plzni úder, finálová série je vyrovnaná!
Chrudim vrátila Plzni úder, finálová série je vyrovnaná! 17.05.2024

Finále je srovnané 1:1 na zápasy! Chrudim oplatila Plzni prohru z úvodního duelu, na západě Čech vyhrála 5:2 a v pondělí bude usilovat v Heřmanově Městci o mečbol. Dvě branky vstřelil Ewerton, po jedné bratři Drozdové a Záruba. Za domácí se prosadili Vnuk a Kaká.

V pátek v Plzni druhé finále! Co zaznělo z obou kabin?
V pátek v Plzni druhé finále! Co zaznělo z obou kabin? 16.05.2024

V pátek v 19 hodin rozehrají futsalisté Plzně a Chrudimi druhé dějství letošní finálové série. Interobal si z Heřmanova Městce přivezl první bod, který bude chtít na domácí palubovce potvrdit. Hosté požene touha sérii srovnat. Co zaznělo z kabin?

První finále rozhodl Kaká, Plzeň má první důležitou výhru!
První finále rozhodl Kaká, Plzeň má první důležitou výhru! 14.05.2024

Úřadující mistr Interobal Plzeň se ujal vedení ve finálové sérii! V Heřmanově Městci sice dvakrát s Chrudimí prohrával, ale dokázal dvakrát vyrovnat. Šedesát sedm vteřin před koncem rozhodl o prvním důležitém bodu svým druhým gólem Kaká. Vincenzo v dramatickém závěru trefil tyčku. Série pokračuje v pátek v Plzni.