SK Slavia Praha - Helas Brno

Zdeněk Sláma (hrající trenér SK Slavia Praha): „Doufám, že se nám podaří proti Brnu navázat zase na vítěznou domácí vlnu, budeme hrát aktivně, budeme dobře kombinovat a získáme tři body. Věřím, že by do hry mohli už naskočit někteří uzdravení hráči. Je to pro nás velice důležitý zápas, věřím, že nás přijdou znovu povzbudit naši fanoušci, budeme je potřebovat."

Václav Klímek (hráč Helasu Brno): „V pátek nás čeká Slavia aneb konkurent o čtvrté místo a potenciální soupeř pro play-off. Náš první vzájemný zápas se hrál ve vysokém tempu, se spoustou pohledných akcí a od odvety v Praze čekám to stejné. Na zápas se pečlivě připravujeme a jedeme do Prahy vyhrát.”
______________________________
PÁ 20:00 | SH Eden

1.FC Nejzbach Vysoké Mýto - FK Chrudim

Michal Jiráský  (hráč 1.FC Nejzbach Vysoké Mýto): „Zápas s Chrudimí pro nás bude velice těžký, zranil se Géra, což je obrovská ztráta. My do zápasu půjdeme s tím, že nemáme co ztratit a budeme se snažit navázat na výkon, který jsme předvedli druhý poločas proti Slavii.“

Max (hráč FK Chrudim): „Čeká nás těžký zápas, protože to tak v derby vždycky je. Víme, že není snadné hrát na jejich hřišti, malá hala, spoustu fanoušků. Vím o čem mluvím. I přesto, že Vysoké Mýto na tom není v tabulce příliš dobře, derby je derby a pokaždé se jedná o velmi kvalitní utkání.”
______________________________
PÁ 20:00 | SH Vysoké Mýto

SK Interobal Plzeň - SK Olympik Mělník

Dušan Künstner (hráč SK Interobal Plzeň): „Čtyři zápasy do konce základní části, takže se není na co šetřit. Proti Mělníku se nám doma daří, takže povinnost velí vyhrát. Pokusíme se potěšit naše fanoušky i větším počtem gólů, jelikož to pravděpodobně bude rozhodovat, ale nesmíme zapomenout na zadní vrátka.“

Jiří Vokoun (hráč SK Olympik Mělník): „V Plzni se nám dlouhodobě nedaří a zlomit to bude velmi těžké, ještě když je Plzeň tuto sezónu v lize naprosto suverénní. Rozhodně ale dopředu neskládáme zbraně a pokusíme se uhrát co nejlepší výsledek.“
______________________________
PÁ 20:00 | SH Lokomotiva

Sparta Praha - FC Rapid Ústí. n. L.

Kryštof Winter (hráč Sparty Praha): „Chceme se zase vrátit na vítěznou vlnu, trápí nás výsledková nevyrovnanost a výkonnost. Hrajeme doma zápas, který musíme zvládnout za tři body. Jiná možnost pro nás teď není. Chceme ukázat, že doma jsme silní.”

Matěj Čapek (předseda FC Rapid Ústí n. L.): „Utkání se Spartou má jasného favorita. Pokud chceme ještě pomýšlet na záchranu, potřebujeme však v tomto utkání vyhrát. Bude to velmi těžké, ale v historii se staly už pozoruhodnější věci.”
______________________________
PÁ 20:00 | SC Řepy

SKUP Olomouc - FC Démoni Česká Lípa

David Lošťák (hráč SKUP Olomouc): „Budeme chtít navázat na poslední výsledky. Každým zápasem jsme lepší a silnější. S Lípou to nebude nic lehkého, ale jdeme si pro tři body. Na hřišti necháme všechno. Budeme bojovat do posledního hvizdu."

Karel Kruliš (trenér FC Démoni Česká Lípa): „Jedeme do Olomouce s velkým respektem, jelikož soupeř má v domácím prostředí velice dobré výkony a oboum týmům jde o hodně. Pevně věřím, že zápas zvládneme a odvezeme si nějaké body na sever Čech."
______________________________
SO 18:00 | SH Velká Bystřice

FTZS Liberec - TJ Spartak Perštejn

Pavel Bína (hráč FTZS Liberec): „Po šesté remíze v sezóně je čas opět naplno bodovat. Čeká nás sice těžký soupeř, ale já věřím v kvality našeho kádru. Musíme hrát zodpovědně a koncentrovaně celých čtyřicet minut a nemůžeme si dovolit jakýkoliv výpadek podobně jako v Ústí. Tímto bych chtěl všechny fanoušky futsalu pozvat netradičně v sobotu na Duklu!”

Jiří Baran (hráč TJ Spartak Perštejn): „V sobotu jedeme do Liberce. Nepříjemný soupeř, nemají jistotu záchrany, a tak nám určitě nedají nic zadarmo. Musíme se však koukat především na sebe, správně nastavit hlavy, plnit pokyny trenéra a pak myslím, že bychom si mohli nějaké body odvézt."
______________________________
SO 19:00  | Dukla Liberec

Další aktuality

Chrudim padla doma i podruhé, Plzeň si veze mečbol
Chrudim padla doma i podruhé, Plzeň si veze mečbol 20.05.2024

Plzeň v Heřmanově Městci jako první inkasovala, ale soustředěným výkonem a dvěma brankami Kaká otočila skóre a odvezla si mečbol. Ve čtvrtém zápase v pátek 25. května bude mít tak první možnost udělat poslední krok k obhajobě.

Z kabiny: V pondělí třetí finále, kdo získá mečbol?
Z kabiny: V pondělí třetí finále, kdo získá mečbol? 20.05.2024

V pondělí 20. května od 19 hodin začne třetí dějství letošní finálové série. Chrudim přivítá v Heřmanově Městci Plzeň. Jeden z finalistů získá mečbol? Kdo to bude?

Chrudim vrátila Plzni úder, finálová série je vyrovnaná!
Chrudim vrátila Plzni úder, finálová série je vyrovnaná! 17.05.2024

Finále je srovnané 1:1 na zápasy! Chrudim oplatila Plzni prohru z úvodního duelu, na západě Čech vyhrála 5:2 a v pondělí bude usilovat v Heřmanově Městci o mečbol. Dvě branky vstřelil Ewerton, po jedné bratři Drozdové a Záruba. Za domácí se prosadili Vnuk a Kaká.