SKUP Olomouc - SK Slavia Praha

Petr Brázdil (hráč SKUP Olomouc): „Na první domácí utkání tohoto roku se opravdu těším, nemáme co ztratit. Věřím, že když dokážeme předvést svoje maximum, tak hosté odjedou domů naprázdno.”

Antonín Hrdina (hráč SK Slavia Praha): „Olomouc je houževnatý soupeř, to nám ukázali už při zápasu v Edenu, kdy to nebylo vůbec jednoduché utkání. Musíme být plně koncentrovaní a dostat zápas pod kontrolu. Věřím, že to, jak jsme hráli v Liberci, bude pro nás dostatečným varováním a že to tentokrát bude vypadat jinak. Pokud chceme hrát o medaile, musíme takové zápasy zvládnout za tři body."
______________________________
PÁ 20:00 | SH Velká Bystřice

FC Rapid Ústí n. L. - FC Démoni Česká Lípa

Matěj Čapek (hráč FC Rapid Ústí n. L.): „Zápas proti českolipským Démonům je pro oba týmy klíčový v boji o záchranu. Od první do poslední minuty musíme podat soustředěný výkon na hranici našich možností. Věřím, že si do hlediště najde cestu co nejvíce fanoušků a Sluneta bude opět "hořet".“

Ondřej Havrda (hráč FC Démoni Česká Lípa): „V pátek nás čeká velmi důležitý, prakticky existenční zápas v Ústí. Veškeré řeči okolo jsou zbytečné. Doufám, že na hřišti prokážeme, o co nám jde, zvítězíme a nastartujeme posun vzhůru."
______________________________
PÁ 20:30 | Sluneta Ústí n. L.

TJ Spartak Perštejn - SK Olympik Mělník

Martin Schreiner (hráč Spartaku): "Od domácího utkání očekáváme vyrovnaný souboj dvou kvalitních týmů. Je pro nás povinnost, aby tři body zůstaly v naší hale po výsledkově nepodařeném utkání v Brně. Náš soupeř bude Mělník, na který se již intenzivně připravujeme a víme, co od soupeře očekávat. K utkání musíme přistoupit zodpovědně, abychom si výhrou postupně vylepšovali pozici pro případné play off. Samozřejmě jsme si vědomi, že hrajeme doma a proto zveme naše úžasné diváky, aby nás dorazili podpořit a vytvořili skvělou atmosféru jako vždy."

Pavel Šuba (hráč Olympiku): "Zápas s Perštejnem bude velice fyzicky a takticky náročný. Musíme udržet koncentraci a hrát naši hru. Dát si pozor na chybičky a proměňovat vytvořené šance. Jedeme tam vyhrát aby jsme neztratili body v boji o vyšší pozici na play-off."
______________________________
NE 18:00 | SH Kadaň

FTZS Liberec - Helas Brno

Aleš Benek (hráč FTZS Liberec): „Čeká nás velmi silný tým, který letos své dobré výkony potvrzuje i bodově. V tabulce hrají o čtvrté místo a nás opravdu čeká tuhý boj o každý metr palubovky. Z dlouhodobého hlediska jsou naše zápasy s Helasem atraktivní a velmi vyrovnané. Věřím, že na domácí palubovce nám pomohou naši fanoušci a konečně získáme plný počet bodů, které v boji o play off potřebujeme!"

Pavol Matejov (hráč Helas Brno): „V neděli jedeme na horkou půdu do Liberce, kde bude soupeř bojovat o svou existenci v nejvyšší soutěži. V Liberci byly vždy těžké zápasy. Liberečtí dokázali svým silovým stylem hry potrápit i velké favority — nečeká nás tedy nic lehkého. Naším cílem bude vyhrát a udržet se tak v horní části tabulky.”
______________________________
NE 19:30 | Dukla Liberec

Další aktuality

Chrudim vrátila Plzni úder, finálová série je vyrovnaná!
Chrudim vrátila Plzni úder, finálová série je vyrovnaná! 17.05.2024

Finále je srovnané 1:1 na zápasy! Chrudim oplatila Plzni prohru z úvodního duelu, na západě Čech vyhrála 5:2 a v pondělí bude usilovat v Heřmanově Městci o mečbol. Dvě branky vstřelil Ewerton, po jedné bratři Drozdové a Záruba. Za domácí se prosadili Vnuk a Kaká.

V pátek v Plzni druhé finále! Co zaznělo z obou kabin?
V pátek v Plzni druhé finále! Co zaznělo z obou kabin? 16.05.2024

V pátek v 19 hodin rozehrají futsalisté Plzně a Chrudimi druhé dějství letošní finálové série. Interobal si z Heřmanova Městce přivezl první bod, který bude chtít na domácí palubovce potvrdit. Hosté požene touha sérii srovnat. Co zaznělo z kabin?

První finále rozhodl Kaká, Plzeň má první důležitou výhru!
První finále rozhodl Kaká, Plzeň má první důležitou výhru! 14.05.2024

Úřadující mistr Interobal Plzeň se ujal vedení ve finálové sérii! V Heřmanově Městci sice dvakrát s Chrudimí prohrával, ale dokázal dvakrát vyrovnat. Šedesát sedm vteřin před koncem rozhodl o prvním důležitém bodu svým druhým gólem Kaká. Vincenzo v dramatickém závěru trefil tyčku. Série pokračuje v pátek v Plzni.