FK Chrudim - Helas Brno

Pavel Drozd (hráč FK Chrudim): „Je jedině dobře, že máme hodně zápasů před finále poháru. Máme další možnost si něco zkusit, takže to herně a výsledkově vždy nemusí být úplně ideální. Máme další šanci se zlepšit. Helas má technické kluky, snaží se hrát na míči, takže zápas bude trochu podobný na finále poháru, který nás čeká hned další týden.”

Tarik Lukšija (hráč Helasu Brno): „Po úspěšném zápase s Démony máme v pondělí Chrudim, která se po úspěšném představení v Lize mistrů určitě bude chtít chytnout. My do Chrudimi pojedeme s pokorou a pokusíme se porvat o dobrý výsledek.”
_________________________________
PO 20:00 | MSH Chrudim

1.FC Nejzbach Vysoké Mýto - FC Rapid Ústí n. L.

Michal Jiráský (hráč Nejzbachu): "V úterý zavítá do Nejzbach arény Rapid. Myslím si, že po vydařeném zápase s Lípou, se všichni těšíme a víme, že zrovna Ústí je soupeř, proti kterému bychom měli připsat povinné tři body, pokud chceme pomýšlet na záchranu."

Matěj Čapek (hrající předseda Rapidu):"Naši reprezentanti do 19 let odehrají sedm utkání během odmi dnů. Ve Vysokém Mýtě nás čeká těžké utkání ve specifických podmínkách. Situace v tabulce nám nedává jinou možnost než bodovat."
_________________________________
ÚT 20:00 | DM Vysoké Mýto

Další aktuality

Chrudim vyhrála nad Helasem i potřetí a postoupila do finále!
Chrudim vyhrála nad Helasem i potřetí a postoupila do finále! 03.05.2024

FK Chrudim porazila ve třetím zápase Helas 7:2 a postoupila do finále, ve kterém vyzve Interobal Plzeň. David Drozd v zápase vstřelil 250. branku a vstoupil do Klubu 250. Sedmou branku domácích vstřelil legendární Roman Mareš. Výsledek série znamená, že bronzové medaile získala Slavia.

Z kabiny: Udělá Chrudim v pátek poslední krok do finále?
Z kabiny: Udělá Chrudim v pátek poslední krok do finále? 03.05.2024

V pátek večer může Chrudim dokončit dobře rozdělanou práci a po dvou výhrách 6:0 postoupit do finále, kam se již dostal loňský mistr Interobal Plzeň. Helas se ale nevzdává a bude chtít sérii prodloužit. Co zaznělo z kabin?

Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol
Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol 01.05.2024

Evertonova kompletace hattricku završila druhé vítězství Chrudimi v sérii s Helasem se stejným skórem 6:0. Dvě branky přidal Radim Záruba a jednu Pavel Drozd. Východočeši mohou v pátek v Heřmanově Městci postoupit do finále, ve kterém si již své místo vybojoval Interobal Plzeň.