Helas Brno - FC Démoni Česká Lípa

Tomáš Poul (hráč Helas Brno): „V pátek nás čeká doma Česká Lípa, které se nepovedl poslední venkovní zápas v Mýtě a zkomplikovala si boj o udržení. Určitě budou chtít své zaváhání odčinit právě v zápase u nás, ale my doma body rozhodně rozdávat nechceme a pokud k zápasu přistoupíme zodpovědně, tak zůstanou tři body v Brně.”

Ondřej Havrda (hráč FC Démoni Česká Lípa): „V pátek nás čeká Helas, se kterým se vždy jedná o poměrně vyrovnané bitvy. Tyto futsalové týmy nám svědčí více, než ty “fotbalové”, tak snad se to potvrdí i v pátek. My každopádně musíme hodit za hlavu porážku v Mýtě a zase se plně soustředit na defenzivu, protože s naší koncovkou je jasné, že nikoho nepřestřílíme. Defenziva tedy musí být jasný základ. Situaci v tabulce jsme si prohrou v Mýtě zkomplikovali, ale nic není ztraceno. Půlka soutěže je před námi a boj o záchranu bude dlouhý a napínavý do posledního kola!”
______________________________
PÁ 19:30 | Vodova

FK Chrudim - SK Olympik Mělník

Torres (hráč FK Chrudim): „Samozřejmě chceme vyhrát, to je náš jasný cíl. Chceme hrát náš futsal a podat dobrý výkon. Jak říká náš trenér, když hraješ dobře, jdou některé věci automaticky. Proto půjdeme do zápasu s Mělníkem maximálně soustředěni a nabuzeni, s cílem vyhrát a pokud možno potěšit fanoušky hodně brankami.“

Jiří Vokoun (hráč SK Olympik Mělník): „Od roku 2018, co jsme postoupili do ligy, tak jsme v Chrudimi, až na jednu výjimku, vždy obdrželi minimálně 10 branek. Nikde jinde tolik branek nedostáváme, takže je to pro nás nejméně oblíbený výjezd z celé sezóny. Avšak tuto sezónu všichni cítíme, že máme nejlepší formu za poslední roky, takže nepojedeme do Chrudimi se sklopenými hlavami a porveme se o co nejlepší výsledek.“
______________________________
PÁ 20:00 | MSH Chrudim 

SK Slavia Praha - TJ Spartak Perštejn

Filip Vaktor (hráč SK Slavia Praha): „Perštejn je velmi nepříjemný a houževnatý soupeř, což nám ukázal už první zápas proti nim, který skončil nerozhodně. Mají dobře sestavený tým se zkušeným trenérem, můžeme čekat náročné utkání. Samozřejmě, že záleží na nás, jak k tomu přistoupíme, musíme se zodpovědně připravit a být koncentrovaní hlavně směrem dozadu. Myslím si, že právě to nám v posledních zápasech šlo a je potřeba v tom pokračovat. Když budeme zodpovědní, koncentrovaní a důrazní, tak i toto utkání zvládneme.“

Jakub Kiliján (hráč TJ Spartak Perštejn): „V pátek zajíždíme na Slavii, se kterou sehrajeme již druhé utkání v letošní sezoně. Očekávám stejné, a možná i o něco kvalitnější utkání, jelikož už jsou oba týmy již rozehrané oproti prvnímu utkání sezony. Mohlo by to být skvělé utkání pro diváky a se šťastným koncem pro Spartak.“
______________________________
PÁ 20:00 | SH Eden

SK Interobal Plzeň - FTZS Liberec

Dušan Künstner (hráč SK Interobal Plzeň): „Hrajeme naposledy v roce doma, takže se těším na podporu fanoušků, kteří nás vždycky ženou. Máme daný nějaký cíl a s ním se slučuje jednoznačně Liberec porazit. Budeme chtít si co nejdříve vybudovat nějaký náskok, zodpovědně bránit a nepouštět soupeře do gólových příležitostí."

Karel Vrabec (trenér FTZS Liberec): „Čeká nás první zápas druhé poloviny sezony. Za tu první nejsme rádi, protože jsme chtěli uhrát víc bodů a držet se výš v tabulce. Nečeká nás nic lehkého, ale chceme se na Plzeň stoprocentně připravit a bojovat o co nejlepší výsledek.”
______________________________
SO 19:30 | SH Lokomotiva

SKUP Olomouc - Sparta Praha

Martin Zapletal (hráč SKUP Olomouc): „V sobotu k nám přijede těžký soupeř Sparta, se kterým jsme v téhle sezoně hráli už dvakrát. Po minulém střetnutí jsme měli dobrý pocit, kdy jsme s nimi dokázali udržet krok v prvním poločase. Doufám, že navážeme na tenhle výkon a body zůstanou doma."

Beni Simitči (trenér Sparta Praha): „V sobotu nás čeká opět Olomouc a opět dlouhý výlet. Už jsme s nimi letos hráli ligu, pak i pohár. Takže do třetice doufám, že opět vyhrajeme. Doufám, že kluci to pojmou od první minuty vážně a zápas si nebudeme komplikovat. Jedeme pro tři body!”
______________________________
SO 20:00 | SH Velká Bystřice

Další aktuality

Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol
Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol 01.05.2024

Evertonova kompletace hattricku završila druhé vítězství Chrudimi v sérii s Helasem se stejným skórem 6:0. Dvě branky přidal Radim Záruba a jednu Pavel Drozd. Východočeši mohou v pátek v Heřmanově Městci postoupit do finále, ve kterém si již své místo vybojoval Interobal Plzeň.

Vnuk rozhodl v závěru a Plzeň je ve finále!
Vnuk rozhodl v závěru a Plzeň je ve finále! 30.04.2024

Interobal Plzeň je prvním finalistou! Se Slavií ve třetím duelu vedl o poločase 2:0, sešívaní ale po změně stran zabrali, vyrovnali na 2:2 a pak také na 3:3. Při závěrečné power play ale rozhodl Tomáš Vnuk čtyřicet vteřin před koncem o postupu Interobalu do finále.

Z kabiny: Plzeň se v ůterý může stát prvním finalistou
Z kabiny: Plzeň se v ůterý může stát prvním finalistou 29.04.2024

Interobal Plzeň má v úterý první mečbol na postup do finále. Po vítězství 10:6 na domácí palubovce vyhrál úřadující mistr 5:1 také v Edenu. V úterý od 20:10 tak začne zápas, po kterém můžeme poznat prvního finalistu. Co zaznělo z obou kabin?