SK Olympik Mělník - 1.FC Nejzbach Vysoké Mýto

Radek Šiler (hráč SK Olympik Mělník): „V pátek budeme hostit Nejzbach, který je zatím poslední bez zisku jediného bodu, takže už jen umístění v tabulce nás staví do role favorita a my se také tak cítíme. Po dvou prohrách se chceme vrátit zpět na bodovou vlnu a co nejrychleji si zajistit účast v play-off, abychom co nejdříve mohli s čistými hlavami bojovat o co nejlepší postavení do čtvrtfinále. Nicméně neočekávám, že získáme 3 body bez větší snahy. Pro Nejzbach však bude zápas u nás dobrou příležitostí k ukončení série bez získaného bodu a také, jak se nakopnout do druhé poloviny základní části, ve které budou muset začít pravidelně bodovat, aby mohli pomýšlet na záchranu v 1. Futsal lize. Myslím si, že diváci na Mělníku uvidí v pátek spoustu branek, atraktivni futsal nahoru-dolů a naše zvednuté ruce na konci utkání!”

Petr Svoboda (1.FC Nejzbach Vysoké Mýto): „Čeká nás jedno z nejdůležitějších utkání této sezóny, proti velmi dobře hrajícímu Mělníku. K utkání musíme přistoupit zodpovědně a během utkání udržet koncentraci celých čtyřicet minut a získat tak první důležité body do tabulky."
______________________________
PÁ 20:00 | SH Mělník

FC Rapid Ústí n. L. - SK Interobal Plzeň

Matěj Čapek (hráč FC Rapid Ústí n. L.): „Zápas proti zkušené a kvalitní Plzni bude pro náš mladý tým křest ohněm. V posledních zápasech se nám příliš nedařilo, přesto věřím, že necháme na hřišti maximum a soupeři roli favorita znepříjemníme. V tomto utkání nemáme co ztratit, můžeme jen překvapit."

Gabriel Rick (hráč SK Interobal Plzeň): „Víme, že nedostaneme nic zadarmo. Mají zajímavý tým plný mládí a zkušeností. Musíme hrát od začátku koncentrovaně a na sto procent. Naším úkolem je jednoznačně odvézt tři body.“
______________________________
PÁ 20:30 | Sluneta

FC Démoni Česká Lípa - SK Slavia Praha

Ondřej Havrda (hráč FC Démoni Česká Lípa): „V pátek k nám přijede Slavia, která v posledních zápasech i přes nějaké absence nabrala dobrou formu a vítězila. Ovšem i naše poslední výkony nebyly špatné a věřím, že pokud na ně navážeme, tak jsme schopni Slavii potrápit a třeba i zvítězit."

Adam Vondráček (brankář SK Slavia Praha): „Nesmíme usnout na vavřínech. Lípa je kvalitní soupeř, hrají spolu dlouho, s Plzní uhráli dobrý výsledek. Nesmíme nic podcenit a jít do zápasu se stejným nasazením a bojovností jako do semifinále poháru.“
______________________________
PÁ 20:30 | MSH Česká Lípa

Další aktuality

Chrudim vyhrála nad Helasem i potřetí a postoupila do finále!
Chrudim vyhrála nad Helasem i potřetí a postoupila do finále! 03.05.2024

FK Chrudim porazila ve třetím zápase Helas 7:2 a postoupila do finále, ve kterém vyzve Interobal Plzeň. David Drozd v zápase vstřelil 250. branku a vstoupil do Klubu 250. Sedmou branku domácích vstřelil legendární Roman Mareš. Výsledek série znamená, že bronzové medaile získala Slavia.

Z kabiny: Udělá Chrudim v pátek poslední krok do finále?
Z kabiny: Udělá Chrudim v pátek poslední krok do finále? 03.05.2024

V pátek večer může Chrudim dokončit dobře rozdělanou práci a po dvou výhrách 6:0 postoupit do finále, kam se již dostal loňský mistr Interobal Plzeň. Helas se ale nevzdává a bude chtít sérii prodloužit. Co zaznělo z kabin?

Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol
Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol 01.05.2024

Evertonova kompletace hattricku završila druhé vítězství Chrudimi v sérii s Helasem se stejným skórem 6:0. Dvě branky přidal Radim Záruba a jednu Pavel Drozd. Východočeši mohou v pátek v Heřmanově Městci postoupit do finále, ve kterém si již své místo vybojoval Interobal Plzeň.