„Bylo to nádherný! Přišly moje děti, které trénuji. Povzbuzoval mě i kotel Slavie. Bylo to super a chtěl bych jim za to poděkovat,“ uvedl Žežulka, který ze Slavie v Mělníku bude hostovat do konce sezony.

Jaké je hodnocení po nezvládnutém duelu na Slavii?

Smutný. Nevím, co bych k tomu více řekl. Slavia byla lepší. Ukázala větší efektivitu. Tentokrát jsme neměli takový náboj, který nás v jiných zápasech zdobí. Tohle nám chybělo.

V průběhu celého zápasu jsi měl hodně práce, je to tak?

Určitě. Vyhovuje mi to. Myslím si, že to tak má každý brankář. Já to mám rád, když mohu být v permanenci a když mohu pomoct klukům v poli.

Ostatní zápasy 1. Futsal ligy vám tentokrát příliš do karet nehrály, koukáte na vývoj konce základní části?

Po očku již koukáme, koho bychom mohli dostat za soupeře. Nemůžeme si vybírat. Musíme se snažit udělat ještě nějaký bod, i když máme před sebou do konce základní části těžké soupeře Spartu a Chrudim. Ve hře je ještě osmý Liberec. Uvidíme.

Odehrál si již několikátý zápas proti Slavii. Už sis zvykl?

Přijde mi, že se na to nedá zvyknout. Je to nepřirozené, když kluky znám a vím jaké mají návyky. To, že je znám, může být výhoda, ale i nevýhoda. Vím, kam to dávají, ale oni zase ví, kam to mají dát mně.

V Edenu jsi měl velkou podporu, užil sis aspoň tenhle moment?

Bylo to nádherný! Přišly moje děti, které trénuji. Povzbuzoval mě i kotel Slavie. Bylo to super a chtěl bych jim za to poděkovat.

Ve kterém klubu se trénování věnuješ a jak to stíháš kombinovat s futsalem?

Trénuji úplné prcky na Tempu. Stíhám to docela složitě, protože ještě studuji na VŠE, kde jsem nyní ve druhém semestru. Je to náročné, ale mám to nějak nastavené. S malými kluky mohu vždy na hodinu a půl vypnout od okolního světa a sledovat, jak se malí drobečci každým dnem zlepšují a rostou. Jsou úžasní a baví mě s nimi pracovat.

Další aktuality

Vincenzo: Finále je prostě finále
Vincenzo: Finále je prostě finále 07.05.2024

Brazilec Vincenzo sehrál v semifinálové sérii Chrudimi proti Helasu jednu z klíčových rolí. Vstřelil hattrick, přidal další dvě branky, z nichž jedna přišl v závěrečném zápase v důležitý moment. Klub s dvacetiletým futsalistou přinesl předfinálový rozhovor.

Filip Klaban: Byla to neskutečná jízda vzhůru
Filip Klaban: Byla to neskutečná jízda vzhůru 02.05.2024

Kapitán slávistické mistrovské juniorky Filip Klaban proletěl přechodem do áčka tak, že si to sotva stačil uvědomit. Po zapojení do tréninku přišly i starty v základu semifinálové série proti Plzni a nakonec také branka do sítě mistrovského týmu.

Zdeněk Sláma: Do druhého zápasu musíme s větším drajvem
Zdeněk Sláma: Do druhého zápasu musíme s větším drajvem 25.04.2024

Trenér Slavie Zdeněk Sláma byl po prvním semifinále zklamaný ze způsobu, jakým jeho svěřenci inkasovali branky. Potěšila ho power play a výkony mladých juniorů, z nichž hned tři naskočili do základní sestavy. Od druhého utkání očekává sebevědomější výkon.