Žabinští Vlci Brno - AC Sparta Praha 17

Michal Odehnal, trenér ŽV Brno: "Na sobotní zápas se zodpovědně chystáme, věříme, že jej zvládneme a když se vše povede, plus prolomíme střeleckou potenci, tak bychom rádi bodovali."

Beni Simitči, trenér Sparty: „Bohužel minulý týden nám nevyšel podle plánu. Teď v sobotu se musíme znovu nastartovat proti Žabinským Vlkům. Máme jim co oplácet z podzimní části sezony včetně urážek ze strany jejich diváků, kteří byli v Praze. Jednoznačně si jedeme pro tři body!“
______________________________
SO 19:00 | MSH Modřice

FC Rapid Ústí n. L. - Svarog FC Teplice

Matěj Čapek, hrající předseda Rapidu: „Svarog půjde do zápasu jako jasný favorit, jeho letošní kádr i výkony budí respekt a za mě je to spolu s Chrudimí největší favorit na zisk letošního titulu. Bohužel nás trápí marodka a je otázkou, v jaké sestavě nastoupíme. Přesto necháme v derby maximum a budeme se snažit Teplicím roli favorita znepříjemnit. Přeju si, aby zápas proběhl bez jakýchkoliv negativních výstřelků a aby si toto derby zasloužilo být v budoucnu nasazeno jako televizní utkání.“

Tomáš Künzl, asistent trenéra Svarog FC: „S Rapidem očekáváme, že hlavně na začátku utkání nás budou chtít překvapit. Mají zajímavé individuální hráče a určitě nechceme nic podcenit. Každopádně se na utkání těšíme a věříme, že se žádné překvapení neodehraje, a že se nám podaří udělat další krok ke druhému místu v základní části.“
______________________________
NE 19:00 | SC Sluneta

SK Dynamo PCO České Budějovice - SK Slavia Praha

Vojtěch Vejvar, trenér Dynama PCO: "S pražskou Slavií nemáme příliš dobrou bilanci za celou dobu působení v nejvyšší soutěži. Očekáváme další náročný zápas. Nic nevypustíme, chceme se před našimi domácími fanoušky ještě ukázat."

Jan Homola, kapitán Slavie: "Nesmíme nic podcenit, od začátku nasadit vysoké tempo hry, vytvářet si šance a ty proměňovat. Nedělní termín pro nás není úplně obvyklý, ale v minulosti jsme se s tím už dokázali vyrovnat. Věřím, že tento zápas bez problémů zvládneme a přivezeme tři body."
______________________________
NE 19:00 | SH Lokomotiva ČB

FTZS Liberec - FK Chrudim

Karel Vrabec, trenér FTZS: "V nedělním večerním zápase přivítáme rozjetou mašinu z Chrudimi. Čeká nás extrémně těžký zápas, ve kterém se budeme snažit neprohrávat osobní souboje a dodržovat defenzivní úkoly. Na druhou stranu do ofenzívy se nesmíme bát a musíme se snažit využít každou příležitost k zakončení. Chtěl bych, aby do toho kluci šli s chutí a užili si takový zápas, protože v ně můžeme jedině překvapit. Pokud do toho dáme všechno, tak opět věřím v dobrý výsledek."

Éverton, hráč FK Chrudim: „Hrát v Liberci je vždycky těžké! Jejich tým má technicky i fyzicky dobré hráče, ale my jsme připraveni a věříme, že budeme v této sezóně pokračovat ve skvělé práci. Chceme vyhrát, abychom se přiblížili ke splnění našeho dalšího cíle. Po výhře v poháru si chceme jet pro tři body, abychom zůstali na čele tabulky."
______________________________
NE 20:30 | SH Dukla

Další aktuality

První finále rozhodl Kaká, Plzeň má první důležitou výhru!
První finále rozhodl Kaká, Plzeň má první důležitou výhru! 14.05.2024

Úřadující mistr Interobal Plzeň se ujal vedení ve finálové sérii! V Heřmanově Městci sice dvakrát s Chrudimí prohrával, ale dokázal dvakrát vyrovnat. Šedesát sedm vteřin před koncem rozhodl o prvním důležitém bodu svým druhým gólem Kaká. Vincenzo v dramatickém závěru trefil tyčku. Série pokračuje v pátek v Plzni.

Futsalisté, vyberte nejlepšího cizince 1. Futsal ligy 2023/2024
Futsalisté, vyberte nejlepšího cizince 1. Futsal ligy 2023/2024 13.05.2024

Hlasování v anketě Nejlepší zahraniční hráč 1. Futsal ligy 2023/2024 bylo spuštěno. Nejlepšího cizince můžete vybírat do nedělních 20 hodin. Vůbec prvním vítězem této ankety byl v sezoně 2024/2015 Azem Brahimi z Benaga Zruč nad Sázavou. 

Z kabiny před úterním finále: Je tu vrchol sezony!
Z kabiny před úterním finále: Je tu vrchol sezony! 13.05.2024

V úterý v 19 hodin v Heřmanově Městci začíná letošní finálová série, ve které počtvrté za sebou poměří síly o zlato FK Chrudim a Interobal Plzeň. Co zaznělo před prvním duelem z kabin?