SK Interobal Plzeň - SK Olympik Mělník

Lukáš Rešetár, kapitán Plzně: „Potom, co jsme viděli zápas v Mělníku, tak to určitě nebude jednoduché. Určitě k nám přijedou s defenzivní taktickou a spoléháním na brejky, takže to bude o tom, jak budeme trpěliví. V Mělníku jsme měli řadu šancí, ale neproměňovali jsme je a ten zápas byl napínavý až do konce. Asi budeme diktovat tempo hry a bude záležet na tom, jestli ty góly dáme a utečeme.“

Jakub Němec, trenér Olympiku: „V Plzni máme co napravovat z utkání v Teplicích. I když nám chyběla většina hráčů základní sestavy, tak výsledek nebyl vůbec dobrý. Po karetním trestu a nemocích se nám postupně hráči vrací, takže věřím, že navážeme na výkon ze vzájemného domácího utkání a budeme opět celý zápas rovnocenným soupeřem.”
___________________________________
PÁ 20:00 | SH TJ Lokomotiva

FC Démoni Česká Lípa - Helas Brno

Karel Kruliš, trenér Démonů: "Čeká nás soupeř, který má teď velkou formu, ale my musíme navázat na náš skvělý výkon s Ústím a zkusit naplno bodovat, abychom měli ještě reálnou šanci se zachránit."

David Cupák, kapitán Helasu: "Zápas v České Lípě bude velmi těžký, nejen že domácí stále bojují o záchranu, ale i počet zdravých hráčů není na naší straně úplně ideální. Démoni mají poslední šanci, jak se zachránit a věřím, že do zápasu půjdou s maximálním nasazením. My chceme uhájit páté místo po základní části a týmy jako je Lípa bychom měli porážet, pokud chceme toto postavení udržet. Věřím, že si odvezeme všechny body."

Tomáš Galia, trenér Helasu: "V páteční večer nás čeká nelehký úkol, kterému budeme muset čelit v rozložené sestavě, která nám zůstala zdravá a připravená zasáhnout. Česká Lípa má poslední šanci záchrany, a proto se budeme muset připravit na velmi houževnatého soupeře, který má jediný cíl."
___________________________________
PÁ 20:30 | SH Česká Lípa

 

Další aktuality

První finále rozhodl Kaká, Plzeň má první důležitou výhru!
První finále rozhodl Kaká, Plzeň má první důležitou výhru! 14.05.2024

Úřadující mistr Interobal Plzeň se ujal vedení ve finálové sérii! V Heřmanově Městci sice dvakrát s Chrudimí prohrával, ale dokázal dvakrát vyrovnat. Šedesát sedm vteřin před koncem rozhodl o prvním důležitém bodu svým druhým gólem Kaká. Vincenzo v dramatickém závěru trefil tyčku. Série pokračuje v pátek v Plzni.

Futsalisté, vyberte nejlepšího cizince 1. Futsal ligy 2023/2024
Futsalisté, vyberte nejlepšího cizince 1. Futsal ligy 2023/2024 13.05.2024

Hlasování v anketě Nejlepší zahraniční hráč 1. Futsal ligy 2023/2024 bylo spuštěno. Nejlepšího cizince můžete vybírat do nedělních 20 hodin. Vůbec prvním vítězem této ankety byl v sezoně 2024/2015 Azem Brahimi z Benaga Zruč nad Sázavou. 

Z kabiny před úterním finále: Je tu vrchol sezony!
Z kabiny před úterním finále: Je tu vrchol sezony! 13.05.2024

V úterý v 19 hodin v Heřmanově Městci začíná letošní finálová série, ve které počtvrté za sebou poměří síly o zlato FK Chrudim a Interobal Plzeň. Co zaznělo před prvním duelem z kabin?